Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

1997 Chevy Tahoe Specs

Chevrolet Tahoe er en full-size sport-utility vehicle, lik den GMC Yukon, som tok på seg rollen som den Blazer da det amerikanske selskapet besluttet å produsere Blazer som en kompakt SUV. 1995 var det første året at Tahoe navn merkevare ble introdusert i Chevrolet lineup. Siden den gang har Tahoe vært en av de mest solgte amerikansk-laget sport-nyttekjøretøyer. Ytelse

Alle modeller av Chevrolet i 1997 Tahoe inneholdt 5.7L 350 kubikk tomme V8 motor. Den 16-ventilers, var drivstoff-injisert liten blokk standard, mens en alternativ dieselmotor (6.5L 395cu/in) ble tilbudt med noen pakker. Standard V8 annonsert 255 hk, mens den større 6.5L dieselmotor bare sported 180 hk. Begge motorene har et gjennomsnittlig drivstofforbruk på ca 13-15 mpg i byen og 17-19 på motorveien.
Powertrain

En fire-trinns automatisk girkasse kom standard i alle modeller fra 1997 Chevrolet Tahoe. Tohjulsdrift var standard, men forbrukerne kan velge å få en firehjulstrekk drivverk for ekstraordinære kjøreforhold. Den firehjulsdrevne besto av en manuell innkobling og fire forskjellige innstillinger: 2wd, 4wd auto, 4wd hi og 4wd lav. I motsetning til eldre modeller av firehjulsdrevne lastebiler, kjennetegnet '97 Tahoe en automatisk låsing hub, gjør bytte til 4wd mye mer sømløs. Sjåførene ikke lenger nødvendig å sette bilen i park og manuelt låse navene på forhjulene. Til å engasjere seg, rett og slett sette bilen i fri mens stoppet og trykker på riktig knapp. Base-modell Tahoes inneholdt en 3,08 aksel ratio, men en oppgradering var tilgjengelig for en 3.42 ratio. Alle modeller kom med en limited slip differensial for bedre jernbane.

Bremser og fjæring

The 1997 Chevrolet Tahoe omtalt skivebremser foran og trommelbremser på bakakselen. Foran suspensjon av alle modeller besto av en torsion bar og spiralfjærer. Bakhjulsopphenget kom standard med bladfjærer og oppgraderte modeller inneholdt en bakre anti-roll bar for bedre stabilitet.
Interiør

Base-modell Tahoes omtalt vinyl møbeltrekk for seter og dører. Klut var tilgjengelig på alle modeller, og oppgraderte modellene hadde skinn alternativer for døren og seter. Front bøtte seter kom standard på alle modeller, tilgjengeligheten av en split (60/40 benk). En vinyl og gummi kombinasjon foret gulvet av standard modeller av 1997 Chevy Tahoe, mens oppgraderte pakker inneholdt plysj teppe på gulv. Front passasjerer hver hadde front-og sidekollisjonsputer som kom standard på alle modeller. En AM /FM-radio og kassettspiller var standard, med en CD-pakken tilgjengelig i alle modeller.
Modell typer

Det var tre grunnleggende typer Tahoes tilgjengelig i 1997 , hver tilgjengelige i to-og firehjulstrekk. Grunnmodellen besto av standard pakker og den laveste prisen, mens LT Tahoe inneholdt flere alternativer. LS-modellen Tahoe inneholdt alle de luksuriøse alternativene, for eksempel skinn interiør og merkenavn suspensjon pakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119324.html

Previous:
Next:

SUVer