Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Range Rover Classic Tips

The Range Rover Classic ble gjort av Land Rover mellom 1970 og 1996. Det er en fire-wheel-drive SUV med en aluminium kropp og boxlike design. Bilen var en luksus status symbol, få utbredt kulturell spredning i 1980. Den ble markedsført som både on-og off-road kjøretøy med en holdbar ramme. Priser Tips

Kjøpe en Range Rover Classic krever en betydelig mengde forskning og innsats på den delen av kjøperen. I den 26-årige historie på bilen, var det en rekke oppgraderinger, design endringer og har rekonstruksjoner som skiller de årlige modeller. Til tross for mange forskjeller, kom alle modellene utstyrt med "luksus funksjoner" - skinn interiør, firehjulstrekk og diverse andre avanserte alternativer var priset inn i Range Rover opprinnelige prisen. Selgere vil prøve å kreve mer for disse "luksus funksjoner", men de bør ikke bli vurdert i prisingen siden de var standard på alle Range Rover Classics.

Potensielle kjøpere bør sjekke kjøretøy poster for å se om den forrige eieren gjennomført alle planlagte maintenances. En velholdt bil kan selges for en høyere pris. En auto ekspert eller mekaniker bør konsulteres om det er noen bekymringer om bilens drift evne.
Vanlige Vedlikeholdsproblemer

Land Rover avsluttet produksjonen av Range Rover Classic i 1996, noe som betyr at alle innkjøp av modellen kommer nå fra en vintage auto kjøpe ståsted. Visse design quirks har blitt eksponert over tid - mest konsekvent, den lekker styring boksen. Rattet er knyttet til styringsgruppen boksen, som ligger under Range Rover hette og disse er kjent for å lekke voldsomt på de klassiske modellene. En eier må sjekke væskenivået regelmessig og overvåke styringen boksens holdbarhet. Bakakselen er også kjent for å lekke på en høy rente.

Rusting er vanlig for Range Rover Classic. Periodiske kontroller av bilen gulvet, bakluke og panser kan hjelpe finne og forhindre dette.
Driving Tips

Range Rover Classic er designet for både vei og off-road kjøring, så mulighetene er vidåpne for ridning underholdning. Når du tar bilen off-road, er det viktig å være klar over det omkringliggende terrenget. Åser og stikker steiner kan skade bilen suspensjon hvis nærmet ved høye hastigheter. Kjør raskt bare når kurset og terreng er kjent.

Når blir drevet, Range Rover Classics utviser en stor mengde "body roll"-følelsen av bilen tipper som det svinger. Drivere bør ikke bli skremt av dette som det er skapt naturlig ved kjøretøyene suspensjonen skiftende som SUV svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119037.html

Previous:
Next:

SUVer