Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hva skjer hvis oljefilteret ikke er satt på Explorer min?

Oljefiltre bidra til å filtrere ut urenheter , smuss og skitt som er utgitt i oljen som det sirkulerer gjennom motoren. Hvis oljefiltre som ikke er regelmessig erstattet da det kan påvirke din Explorer på en skadelig måte . Sviktende å skifte filter

Hvis Explorer brukes oljefilteret ikke byttes ut, da det ikke vil være i stand til å filtrere ut så mange urenheter , smuss og skitt fra slitasje på motoren som oljen er oppvarmes og sirkuleres gjennom motorblokken. Enhver gammel olje som ligger i filteret vil også blande seg med den nye oljen , som fører til en lavere kvalitet på olje i motorens system .
Glemme det nye filteret

Hvis det gamle filteret er fjernet, men et nytt filter er ikke satt inn på Ford Explorer , vil all oljen i motoren gå ut gjennom hullet i motorblokk hvor filteret skal ha blitt plassert. Ikke bare vil det være 3 til 4 liter olje på bakken , som er et giftig stoff , men det kan også føre til permanent skade på Explorer ditt .
Worst Case Scenario

i verste fall kan det utforske motor fryse opp som et resultat av å ikke ha noe olje i systemet for å kjøle den ned . The Explorer motor ville bli summert og trenger en komplett erstatning eller gjenoppbygge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119255.html

Previous:
Next:

SUVer