Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

2008 Honda Pilot funksjoner

The Pilot er en mid-size sport utility vehicle (SUV) produsert av Honda Motor Company. Dens 2008 Pilot fortsatte den første generasjon linje av denne modellen, som begynte i 2002 og fortsatte til 2009, da det slippes en redesignet versjon. I 2008 kunne sjåførene velge mellom 12 stiler bygget på to modellseriene av denne SUV: entry-level EX modell og EX-L modell som inkluderte ekstra fasiliteter. Drivverk

Både EX og EX-L modellene kom utstyrt med en 3,5-liters V6 (sekssylindret) motor, en 5-trinns elektronisk automatgir og en 24 ventil, svi-overhead cam elektronisk innsprøytningssystem. Dette drivverket generert 244 hestekrefter og muliggjort 2008 Pilot å oppnå en maksimal slepekapasitet på £ 4500. Det er en to-wheel drive (2WD) og firehjulstrekk (4WD) alternativet.
Interiør

Begge de 2008 Honda Pilot modell linjer inneholdt det samme Innvendige mål og tre rader med sitteplasser. Det totale lastevolum for begge modellene utgjorde 87,6 kubikkfot, med 15,9 kubikkfot plass sitter bak tredje seterad. Disse dimensjonene gjør det mulig for 2008 Honda Pilot til sete åtte passasjerer med en total passasjer volum på 153 kubikkmeter.

Fasiliteter

Alle modeller og stiler av 2008 Honda Pilot kom utstyrt med standard funksjoner som klimaanlegg, elektriske vinduer og dører og nøkkelfri adgang. Honda også forbundet med en bak-slepekrok-opp til baksiden av Pilot. Standard audio system besto av en seks-plate, i-dash CD-veksler /spiller som pumpes lyd gjennom syv høyttalere. Avhengig av hvilken modell en driver kjøpt, kan 2008 Honda Pilot tilby en rekke fasiliteter. Dette kan inkludere varmet opp og kjølt skinnseter, en makt moonroof, en anti-tyveri-enhet, en innebygd satellitt-radio system, en bak-underholdningssystem med TV og innebygd DVD-spiller, og en frontmontert navigasjonssystem.
Fuel Economy

2008 Honda Pilot kjøres på blyfri bensin og inkluderer en 20,4 gallon drivstoff tank. Når du bruker 2WD, oppnår motoren drivstoff rating på 16 miles per gallon under bykjøring og 22mpg under landeveiskjøring. 4WD reduserer drivstofføkonomi til 15 mpg i byen og 20mpg på motorveien.
Safety

2008 Pilot kom standard med en fire-hjulet elektronisk automatisk bremser ( ABS), sjåfør og passasjer kollisjonsputer, dør-sidekollisjonsputer for fører og passasjer foran, og kollisjonsgardiner for baksetepassasjerene. Side-effekt barer også bidra til å beskytte fører og passasjerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118994.html

Previous:
Next:

SUVer