Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Tapp ut olje fra en Blazer

Chevrolet anbefaler endring motorolje i en Blazer hver 3000 miles. Som motor olje eldes, mister den sin opprinnelige viskositet og additiv kvalitet, noe som kan føre til skade på motoren over tid. Oljeskift selv kan spare deg for tid og penger. Du kan enkelt endre Chevy Blazer olje i din egen innkjørsel. Du trenger
Wrench satt
oljeavtappingsbeholder
Chevy Blazer oljefilter
5 liter 5W-30 olje
trakt
Vis mer Instruksjoner

1.

Park Chevy Blazer på et nivå spot. Sett på parkeringsbremsen og slå av kjøretøyet.
2

Fra under Blazer, finn plassen bunnpluggen på baksiden av motorblokk på undersiden av motoren. Forbered deg på å fange oljen i oljeavtappingsbeholder og skru ut bunnpluggen. Skru tappepluggen tilbake på en gang all oljen er drenert.
3

Skru av oljefilteret, som er like over pluggen på siden av motorblokken. Tørk litt gammel olje rundt toppen gummiringen av det nye oljefilteret. Skru det nye oljefilteret på. Palm det nye oljefilteret og snu det før det er veldig koselig. Vær forsiktig så du ikke å kle oljefilteret bolten ved å vri den videre til hardt.
4

Få ut fra under bilen. Skru av oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Sett fem liter olje i motoren, ved hjelp av trakten om nødvendig. Start motoren en kort stund og slå den av. Kontroller motorens peilepinnen å sørge for at riktig mengde olje har blitt lagt til. Chevy Blazers er ment å ha fem liter, så det burde være perfekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118894.html

Previous:
Next:

SUVer