Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

GMC Savana Trailer Kabling Spesifikasjoner

The Savana er en varebil produsert av General Motors Corporation, veldig lik i både design og prosjektering til sin Chevrolet Express. Begge har vært i produksjon siden 1996. Chassiset plattformen er tilgjengelige både last og en passasjer van, og en cutaway - en rullende chassis - selges til produsenter av RVs. RPO Z82-Wired Kjøretøy

Informasjon spesifikke for trailer kabling oppsett av hvert kjøretøy er notert på en regulær produksjon Alternativ klistremerke - universelt referert til som RPO - festet til innsiden av hanskerommet døren. For GMC Savana modell år etter 2003, installasjon koder er nesten universelt RPO Z82. Den Z82-koden indikerer at en fabrikkmontert syv-leder tilhengerbremsventil sele er tapet under instrumentpanelet på førersiden, blir ledningene rutes mellom bremsepedalen og den drivende bremsepedalen. De sju ledninger bare trenger å være koblet til en kontakt som vil pare seg med den kontakten som leveres med hver ettermarkedet trailer brems kontrolleren.
Fargekoden på Z82-Wired Kjøretøy

Den fargekodet ledninger i syv-ledningsnett er dedikert til følgende funksjoner: Hvit ledning til jord; lys grønn til back-up lamper, brun til parkeringslys, gul til venstresving /stopp, mørk grønn til høyresving /stopp; mørk blå til tilhenger brems, rød med svart stripe til trailer tilbehør. Merk at oppstrøms enden av rød /svart tilbehør ledningen må være koblet til stud merket for dette formålet i sikringsskapet (kalt under-panseret bussed elektrisk sentrum, eller UBEC); ledningen enden er utstyrt med en ring terminal og pakket i isolerende tape, og kan finnes i tilknytning til UBEC.
Installere Trailer ledningsnettet uten Z82 Option

Full-size varebiler uten RPO Z82 forskjellig ved at de har en blinklys /fare blinklys modul som styrer blinklys, Varselblinklys og bremselys. Modulen er designet for å operere under den elektriske belastningen som kreves av den van blinklys, Varselblinklys og bremselys bare, og legge ekstra lys til systemet - de på en trailer, for eksempel - kan føre til at modulen til å mislykkes. Utover tillegg av en eneste stopp /sving lys på hver side, må de ekstra elektriske belastninger håndteres av releer, ikke av blinklys /fare flasher selve modulen. Custom fit sele inkorporerer slike releer og ledninger for å støtte dem er tilbudt av GMC og ved en rekke ettermarkedet produksjonsbedrifter.
Montere en Aftermarket Sele

Montering slikt ettermarkedet sele innebærer ingen kutting eller spleising av ledninger, og ingen taping av ledd, seletøy er utstyrte med "T" ender som er plugget inn bak van baklysgrupper. Følg alle produsentens instruksjoner når du installerer selen. Vanligvis installasjonen vil være som følger: Ta av allerede eksisterende terminal multi-blokker fra bak begge baklykter. Dele ettermarkedet sele, og rute veven med røde, gule, brune og hvite ledninger til førersiden baklykt klynge. Route den delen av selen som består av en enkelt grønn ledning til passasjersiden bak lyset klyngen, og dette er vanligvis best gjøres opp og over lasterommet for å redusere risiko for slitasje eller snuble. På begge sider, trykker du den nye terminalen "T"-kontaktene bort på baksiden av lampen klyngen, og trykk deretter på allerede eksisterende terminal multi-blokk på den nye "T"-kontakt. Fest relé boksen og ledninger der de ikke vil skape farer - ideelt bak stål slimhinnen i bagasjerommet -. Og rute tilhengeren kontakten til utvendig bak midten av kjøretøyet, i nærheten av hengerfestet


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106011.html

Previous:
Next:

minivans