Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Chevy Venture & Transmission Problemer

Produsert i 1997-2005 , var det Chevrolet Venture en minivan tilgjengelig med firehjulstrekk og en fire - trinns automatisk motor. Til tross for innovative funksjoner , som tredje rad sitteplasser og en valgfri DVD underholdningssystem, er Venture ikke unntatt fra mekaniske problemer . Spesielt flere Venture modeller lider overføringsproblemer. Transmission Valve Body

MSN Auto indikerer at Venture lider av en defekt girkasse ventilhuset , som er den viktigste ventilen som styrer overføring funksjoner. Et symptom på en sviktende overføring ventilhuset er vanskelig å skifte gir . MSN Auto anslår kostnaden for en ny overføring ventilhuset på $ 550 for deler og arbeid.
TCC magnetventil

MSN Auto rapporterer også at Ventures torque converter clutch ( TCC ) solenoiden er et betydelig problem flekk . En potensiell indikator på at TCC magnetventil må byttes er hyppig steiling når du reiser ved lave hastigheter. Koste å erstatte en TCC magnetventil er $ 352 for deler og arbeid.
Pass- Thru Connector

slutt, indikerer MSN Auto som en vanlig Venture overføring problemet er pass- thru -kontakt . Svikt på pass -thru kontakten nettstedet kan resultere i overføring lekkasje . Den estimerte reparasjon kostnaden for et nytt pass- thru -kontakten er $ 75 for deler og arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105973.html

Previous:
Next:

minivans