Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Om 2006 Nissan quest

Nissan gjorde et dristig beslutning når tiden kom for å oppdatere sin minivan lineup i begynnelsen av 2000-tallet. Etter nesten et tiår brukt i samarbeid med Ford, gjorde den japanske bilprodusenten valget å finne ut på egen hånd og skape et stolt annen type minivan. Det fungerte, jublet moms, og innen 2006 sin søken linjen kreves kun justeringer og mindre fiksing og triksing for å utløse mer salg. En virkelig originalt minivan hadde bevist sin utholdenhet. Kjøretøy Basics

The Quest ikke morph mye mellom innføringen av tredje generasjons modell i 2004, og 2006. Den beholdt sin eksotiske, box-mindre utvendig og en one-of-a-kind interiør, som ble bygget rundt en pod-lignende informasjonssenter med lyd, navigasjon og klima kontroller tilgjengelig med sjåføren og passasjerene. Men for 2006 Quest brakte med seg et større utvalg av alternativer og utstyrsvarianter. I tillegg til basen, oppgraderte SL og top-of-the-line SL trimme nivåer, Nissan introduserte S Special Edition Quest. Denne utgaven åpnet opp modellens mer premium alternativer til en lavere basispris. Med de syv-passasjer sitteplasser og fire dører karakteristisk for minivan segmentet, konkurrerte Nissan hodet på med modeller som markedsledende Dodge Grand Caravan, så vel som med Honda Odyssey, Toyota Sienna og flere andre.


Powertrain og dimensjoner

Alle fire quest trimme nivåer delte den samme 3,5-liters V-6 motor for 2006. Denne motoren, basert på Nissans VQ35DE motor, så aksjon i Altima, Maxima og 350Z modeller. Motorens 24-ventilers, forutsatt DOHC utforming rikelig med kraft: 240 hestekrefter ved 5800 rpm og 242 fot-pounds av dreiemoment ved 4400 rpm. Til sammenligning, tilbød V-6-drevet Dodge Grand Caravan 180 hestekrefter og 210 fot-pounds av dreiemoment. Et par av tilgjengelige sendinger rutet at makten til enten 16 -, 17 - eller 19-tommers hjul. Basen og S Special Edition-modellene fikk mer drivstoff effektive, men mindre glatt fire-trinns automatgirkasse, og SL og SE-modellene brukes en femtrinns automatkasse. Den 204,1-tommers-lange søken målt knapt lenger og bare høyere, på 71,9 inches, enn Grand Caravan, og på 4,040 pounds var det litt tyngre.

Valg og Option Priser

En ryddig utvalg av interiør funksjoner kom standard på Quest. Cruise control, bak klima ventilasjon, front bøtte seter, valg av tredje rad benk eller kapteinens stoler og et stereoanlegg med CD-spiller kom standard på alle modeller. Et underholdningssystem kunne legges til noen modell for $ 1500 med en ytterligere $ 1500 for bakre lydkontroller, unntatt på SL og SE, som legges disse kontrollene gratis. SL og SE kjøpere kan også legge til navigasjonssystemet for $ 1800 og en makt moonroof for $ 1500. Drevet, oppvarmede og leatherized forsetene kom standard på SE, men ble hver $ 2500 alternativer for SL. Alle modeller unntatt basen hadde muligheten til å legge en makt liftgate og makt skyve passasjerdøren. Andre funksjoner eksklusive til SE med power skyve venstre passasjerdøren, automatisk temperaturkontroll, helautomatiske frontlykter og tåkelys.
Resultater

Testere klokket den tredje generasjonen , V-6-drevet Quest at en peppy null-til-60 tid på 8,8 sekunder å gå med en 16,7-andre kvartal mil, men det er ikke det de fleste familier virkelig brydde seg om. Det som virkelig betydde noe var quest drivstoff-effektivitet tall, som pent matchet de av sammenlignbare Toyota Sienna og Dodge Grand Caravan. Under EPAs reviderte drivstoff-effektivitet standarder, ble hver av de tre karakter på 24 mpg highway og 17 mpg byen bruker vanlig blyfri bensin. I tillegg vurdert Nissan Quest, som utfordret 5,8 inches bakkeklaring, for tauing opptil 3500 pounds med en nyttelast på opptil 1200 pounds.
Forbruker Data og Safety

En mengde sikkerhetsfunksjoner, inkludert standard dual foran beboer-sensing kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser med brems hjelpe, traction control og overhead kollisjonsputer tjent Quest høye karakterer i sikkerhet. Det opptjente høyest mulig rating, fem stjerner, fra NHTSA for passasjer og sjåfør effekt når de ble testet i frontpartiet og side-effekt kollisjoner. Nissan spioneringen sub-$ 30,000 verdien av sin søken lineup, men kundene lett kunne ha toppet det. Den nedstrippet basismodellen startet på $ 24 150, og den nye-for-2006 S Special Edition kom inn på $ 25450. Den oppgraderte SL tungen på vektskålen på $ 27 050, og amenity-laden SE satt en høy bar på $ 33650. I dag, plugger Kelley Blue Book 2006 Quests til en verdi av mellom $ 8425 og $ 12 200 basert på tilstand, egenskaper og trim nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106025.html

Previous:
Next: No

minivans