Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Honda Odyssey Seat fjerning

Setene i Honda Odyssey kan fjernes eller flyttes for å skape mer lasteplass . Det er to forskjellige typer flyttbare seter som er tilgjengelige, avhengig av spesifikke Honda Odyssey modell. Hver Honda Odyssey har avtagbart andre rad bøtte seter . Noen modeller har også en avtagbar , stowable Plus - Ett ​​sete , som ligger mellom de andre rad bøtte seter . Second Row Bucket Seats

Disse setene er festet til gulvet i bilen med både en lås og en krok . Trekk setet -back vinkeljustering spaken opp og deretter kaste setet -back fremover. Trekk setet låsespaken under den fremre kanten av seteputen for å låse setet fra gulvet .

Løft bakre del av setet , flytte den vekk fra gulvet låsen , og trekk setet tilbake før fronten av setet unhooks fra gulvet . Løft setet opp for å fjerne det av gulvet sete kroker.
Second Row stowable Plus -One Seat

Før du kan fjerne Plus - Ett ​​sete , må du helt senke hode resten delen av setet. Trekk seteputen stropp som er plassert i midten av baksiden av seteputen , fortsetter å trekke til sitteputen er removed.Pull remmen på setet tilbake mot fronten av kjøretøyet for å folde den sete - ryggen forover .

Trekk opp låsespaken , som ligger rett bak setet -back . Løft side av setet til å fri den fra låsemekanismen . Trekk fronten av setet bakover til det unhooks fra gulvet og løft setet opp for å tømme det fra gulvet sete kroken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105613.html

Previous:
Next:

minivans