Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Om Chevrolet Astro Van

Chevrolet Astro Van er et bredt funksjonsfriske van som ser ut som en slags krysning mellom en minivan og en last van. Det kan godt passe en familie på åtte, selv om de fleste kommer med bare fire seter. Disse varebiler var populære fordi de kan brukes både som familie og business van. Første Vans

Den aller første Chevy Astro van ble rullet ut ved GMC i 1985, og ble plassert som en konkurrent til Dodge Caravan. Disse varebiler er tilgjengelig i størrelser på opptil 16 meter lang, 6,5 meter bred og over 6 meter høy. Bilene har en utrolig mengde last plass for transport av varer. Med hjelp fra sin V6 motor, kan en Astro van i anstendig tilstand transportere like mye gods som en liten U-Haul van, og taue opp til £ 5500. Astro varebiler ble produsert i to sett --- den første mellom 1985 og 1994, og den andre serien mellom 1995 og 2005.
Siste Vans

siste Astro varebiler ble rullet ut i 2005. Minivans generelt gikk ut av stilen på 2000-tallet da SUVer ble populært, så på grunn av redusert etterspørsel og det faktum at van ikke scorer bra på en 1996 Insurance Institute for Highway Safety crash test, gjorde GMC ikke føler behov for å omstrukturere denne linjen for å være i samsvar med nye føderale regler som ble etablert om bilsikkerhet.
Bruk

Tilbake i 1980, var Astro minivan et godt valg for aktive, store familier som likte å ta bilturer, samt for forretningsfolk og enkeltpersoner som trengs for å transportere store gjenstander. Selv store selskaper som brus drikker selskaper brukt disse varebiler for deres vanlige virksomhet transportbehov.
Egenskaper

senere Astro varebiler (2000 og høyere) kom med kollisjonsputer, valgfri firehjulsdrift og anti-lock bremsesystemer. Den hestekrefter er 150-200, men de fleste Astros har ca 190 hestekrefter. De første Astros ble gjort med manuelle girkasser, men GMC senere lagt automatiske girkasser. Mest Astro varebiler har 15-tommers wheels.Inside en standard Chevrolet Astrovan finner du to seterader --- vanligvis to seter per rad. Bak andre seterad er et stort lasterom.
Dag
p Det er mange brukte Chevy Astro varebiler fortsatt på veien i dag, selv fra så langt tilbake som slutten av 1980. De er kraftige og nyttige kjøretøy som kan fortsatt bli produsert i dag hvis det ikke var for deres "boxey" firkantet stil og endringer i forbrukernes krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105562.html

Previous:
Next:

minivans