Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan lese Vehicle Identification Number eller VIN på din Van

Finne og lese kjøretøyet identifikasjonsnummer på van din kan gi et vell av informasjon. En VIN er tildelt hvert kjøretøy produsert slik at Department of Transportation kan få eierskap informasjon om kjøretøyet. VIN regnes som den virtuelle DNA på van din med identifiserende informasjon fra innledende produksjon og salg av skade, tidligere eiere og detaljhandel bokført verdi. Instruksjoner
en

Finn VIN på van din ved å gå til førersiden av bilen. Se på den nedre delen av frontruten på dashbordet, og du vil se en rekke stemplet på en plate. Dette er din van VIN.
2

Skriv ned nummeret og karakter sekvens for dekoding. Hvert nummer og karakter oppført vil gi deg opplysninger som kan identifisere van din.
3

Se på det første tegnet skrevet ned. Dette nummeret eller bokstaven forteller deg det landet hvor van ble produsert. For eksempel, hvis van ble produsert i USA, ville det første tegnet være en "1" eller en "4". Hvis van ble produsert i Tyskland, ville det første tegnet være en "W."
4

Se på andre karakter. Dette tegnet identifiserer produsenten av van din. For eksempel, hvis du har en Chrysler minivan, ville det andre tegnet være en "C." Hvis du har en Dodge minivan, ville det andre tegnet være en "B."
5

Se på det tredje tegnet. Det representerer den type kjøretøy eller produksjon divisjon. I dette tilfellet er den typen en varebil.
6

titt på den fjerde til åttende tegn. Disse tegnene gi ytterligere opplysninger som kan identifisere van din som kan inkludere modell, motorstørrelse og kropp stil.
7

titt på den niende karakter. Det er et kontrollsiffer som startet i 1981 for å validere den første opprinnelige eieren av kjøretøyet og brukes til nøyaktig transkribere VIN.
8

Se på det 10. tegnet. Dette identifiserer produktet året av van. For eksempel, hvis van er en 2005 Chrysler Town & Country, ville det 10. tegnet være "5". Hvis du hadde en 1999 Dodge Caravan, ville det 10. tegnet være "X."
9

Se på det 11. tegnet. Dette tegnet representerer forsamlingen anlegget som bygges van.
10

Se på det 12. gjennom 17. tegn. Disse siste tegnene ble gitt for å identifisere van fra lignende merker og modeller. Disse tegnene også gi informasjon relatert til når van kom av samlebåndet og inn i bilmarkedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105832.html

Previous:
Next:

minivans