Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Ford Aerostar Fakta

Produsert av Ford, er Aerostar en type amerikansk-laget kjøretøy produsert i løpet av 1980 og 1990. Aerostar er kjent for å være den første minivan noensinne produsert av Ford, men er også beryktet for sine mange mekaniske problemer. Time Frame

Ford slapp den første Aerostar i 1985 og produsert en ny versjon av modellen hvert år gjennom 1997.
Utseende

Aerostar har en boxy formen i ryggen med en futuristisk-buet front end ment å fremkalle tanker om romferger, forklarer CarGurus. Ford gitt ut en Eddie Bauer linje av Aerostars som var ment som et high-end eller luksus minivan.
Egenskaper

Ford Aerostar ble bygget på en lastebil kroppen, som gjorde det mer holdbart på ujevne veier. Modeller av Aerostar bygget på 1990-tallet omtalt firehjulsdrift og V6-motorer.
Tilbakekalling

Store tilbakekallinger ble utstedt en rekke Ford Aerostars over år på grunn til grunn brems master sylinder svikt, elektrisk kortslutning, lekker drivstoff, setebelte feil, mangler ved sveising av bakhjulsopphenget, låsene feil driver døren og drivstoff tank sprekker, ifølge Center for Auto Safety.

Safety

1992-1997 modeller av Ford Aerostar mottatt en vurdering av "Poor" på Insurance Institute for Highway Safety Highway Loss Data for Institute frontal utlignet kollisjonstester. Dette indikerer en risiko for alvorlige skader på fører eller forsetepassasjer i en frontkollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105579.html

Previous:
Next:

minivans