Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Sett Lås & Tumbler på en 2000 Dodge Caravan

The 2000 Dodge Caravan tenningen systemet er avhengig av låsen vannglass sylinder å snu bilen på. Hvis du oppdager at viktige kjepper i tenningen på "Kjør"-posisjon, eller støter på problemer med å flytte nøkkelen tilbake til "Off" posisjon, kan låsen vannglass være ødelagt. Fangst og hvordan dette problemet er tidlig viktig siden du vil fortsatt kunne snu bilen på - unnlatelse av å handle raskt kunne resultere i tenningen sviktende helt, som krever et besøk til mekaniker butikk. Spar tid og penger ved å utføre denne reparasjonen i din egen garasje. Du trenger
Stikknøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen og koble den negative batterikabelen med en pipenøkkel.
2

Finn rattstammen liksvøpet nederst på rattstammen, og bruk en skrutrekker til å fjerne de tre skruene som fester liksvøpet til rattstammen. Med likkledet fjernet, slå opp i kolonnen, og du vil kunne se låsen vannglass sylinder. Finn den lille knappen på undersiden av vannglass.
3

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "Kjør" og deretter skyve den lille knappen under vannglass og trekk hele sylinder ut av rattstammen. Ta ut nøkkelen og sett det inn i den nye låsen vannglass sylinder, holde den i "Av".
4

Sett den nye sylinderen inn i kolonnen. Trykk på den lille knappen og samtidig vri nøkkelen til "Kjør"-posisjon. Dette vil låse sylinderen i stilling. Vri nøkkelen til "Off" og fjern den fra tenningen. Sett på rattstammen liksvøpet og fest den med de tre skruene du fjernet tidligere.
5

Koble den negative batteriet kabelen og lukk panseret på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105970.html

Previous:
Next:

minivans