Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hva Vans er bra for Touring Bands?

Når du velger en varebil for å reise rundt i, flere faktorer spiller inn. Du vil trenge plass til utstyr, sitteplasser for det antall personer som reiser og fasiliteter for å gi komfort og bekvemmelighet. Gass kjørelengde bør også være oppmerksom på, som kostnaden av drivstoff er en av de dyreste budsjettering hensynet til turen. En rekke solide alternativer er tilgjengelige for å møte dine behov. Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter er et klassisk eksempel på en varebil som fungerer godt for touring. Mercedes har vært å lage kommersiell stil biler for mer enn 100 år, og Sprinter er en bærebjelke. Dette van tilbyr plass til 12 passasjerer samtidig som det gir 200 kvadratmeter med lasteplass. Den har også kapasitet til å trekke en liten trailer for ekstra utstyr. Sprinter tilbyr konfigurerbare sitteplasser ordninger, oppvarming og air-condition og kraften i en Mercedes diesel motor som er oppgitt til 18 miles per gallon.
Chevrolet Express

Chevrolet Express gir sitteplasser ordninger for 7 til 12 passasjerer, avhengig av størrelsen på band og entourage, samtidig som de gir god lasteplass og slepekapasitet for ekstra utstyr. The Express kan kjøpes utstyrt med TV-skjermer, skinnstoler, foran og bak svingbare stoler, et videospill system og en air-condition-systemet med bagasjerommet lufting. Avhengig av van størrelse og motorstørrelse, kan Express oppnå opptil 20 miles per gallon.
Honda Element

Honda Element er ikke stor, men det kan være et klokt valg for små band på jakt etter kostnader og bekvemmelighet. The Element har 64 sitteplasser konfigurasjoner - slik at du kan manipulere utstyret rundt dine passasjerer - bred åpning cargo dører for enkel tilgang og en clamshell lift gate for håndterlig lasting og lossing. Andre fasiliteter inkluderer firehjulstrekk for vinteren touring, integrerte drikke kjølere og tørk-ned gulvmatter. Hondas i-VTEC-motor kan oppnå mer enn 30 miles per gallon på motorveien, og kan håndtere belastningen av en liten vedlagte utstyr trailer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105628.html

Previous:
Next:

minivans