Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hva å sjekke om Van Starter og deretter Boder

Hvis du har en van som er drøye ut raskt etter en tenning forsøk, er det tre områder for å konsentrere seg om feilsøking: gass, batteri og tennplugger. Dette er de vanligste årsakene til boder eller inkonsekvent tenning. Når du feilsøker problemer som disse, er det lurt å begynne med den enkleste løsningen og fremgang til mer vanskelig. Fuel

Se på bensinmåler indikator og sjekke det er nok drivstoff på tanken. Boder etter tenning er et vanlig symptom på lav eller ingen drivstoff. Hell en eller to liter i tanken, trykk på gasspedalen ned to eller tre ganger og prøve tenningen. Når den er startet, trykk på pedalen for å øke turtall og teste drivstoff. Ta med van til en bensinstasjon og fylle tanken.
Batteri

Åpne van panseret og inspisere batteripolene. En korrodert batteri fører til at bilen til stall og kan hemme tenningen. En løsning er å rengjøre batteriet kabelendene og batteripolene med en tannbørste og cola-baserte brus. Den syrer i cola bryte ned batterikorrosjon. Pass på at alle tilkoblinger er fri for korrosjon og prøve tenningen og se om dette klarner opp problemet.
Gnist plugger

Bruk en tennplugg socket remover og trekk den van park plugger for å inspisere tips. Se etter forfalt metall på tuppen av pluggen eller for mye olje på pluggen eller i pluggen holderen. Rengjør innehaveren av fett og olje og erstatte med en ny tennplugg. Prøv tenningen og hør etter om stamming eller steiler.
Dynamo

Når boder oppstår det kan også være en indikator på at dynamoen begynner å gå. Ta med van til et dekk eller rask service oljeskift butikk og be dem om å kjøre en dynamo test. En defekt dynamo tapper van batteri, og dermed forårsaker boder og upålitelig tenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105962.html

Previous:
Next:

minivans