Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Vanagon Tips

The Vanagon er en modell av minivan produsert av Volkswagen. Den Vanagon er den amerikanske navn for denne modellen. I Europa er det referert til som Transporter 3. Vanagons er morsomme og allsidig kjøretøy, godt egnet til å reise. Når du kjøper, omsorg for eller nyter en Vanagon, ta hensyn til noen tips for hvordan du kan forbedre din opplevelse. Fuel Slanger

Når du kjøper en Vanagon, erstatte alle gummi drivstoff slanger. De slanger som brukes i tyske biler har en tendens til å bli meget sprø med alderen. Dette kan føre dem til å bryte fra hverandre i løpet av drivstoff injeksjon prosessen. Nye ledningene bør bli vurdert for bensininnsprøytning.
Brake Fluid

Skift bremsevæske på Vanagon din annethvert år. Du kan fortelle om din bremsevæske krever endring ved å sjekke fargen. Ny bremsevæske er klart for honning-farget, mens dårlig bremsevæske er rustfarget
Kjølevæske

Bytt kjølevæske regelmessig;. Det Vanagon har en motorblokk av aluminium, og det er en god ide å endre kjølevæsken på en aluminium-blokk bil hver to eller tre år, uansett hvor lite kjøretøyet kan benyttes. Selv frostvæske og kjølevæske kan vare opp til fire år, og for så mange som 700 driftstimer, er det likevel best å erstatte det annethvert år. Bruk kun fosfat-fri kjølemiddel i Vanagon din.
Trippteller

trippteller på Vanagon din kan bare stilles når bilen ikke er i bevegelse. Hvis du prøver å sette den mens den er i bevegelse, vil du bryte kilometertelleren. Reparasjoner kan bli dyrt.
Pop-Top Roof

En av de mest merkbare egenskapene til en Vanagon er Westfalia pop-top taket. Dette tak kan forlenges opp og ut av kjøretøyet for å gi større ventilasjon. Bruk en matt maling skraper og en kjemisk renere å rense Westfalia taket. Følg med en semi-slipende polish og en forsegling voks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105781.html

Previous:
Next:

minivans