Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik installerer Trailer Lights på en Caravan

Legge til en trekkrok til din Dodge Caravan krever installasjon av en plugg for tilhengerens blinklys og bremselys. Dette betyr å få tilgang til bremselys montering ledningsnett. For de fleste installasjoner, få tilgang gjennom førersiden brems lett montering. Den eneste spesialitet element nødvendig for prosjektet er dobbeltsidig tape. Kjøp en trailer lys Connection Kit for å være sikker på at du får de nødvendige kontaktene som trengs for riktig installasjon av tilhengeren sele. Du trenger
Tack avtrekker
Utility kniv
Dobbeltsidig tape
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og koble den negative batterikabelen fra batteriet. Finn de to plast pushpins inne i heisen gate området av kjøretøyet. Lirke pushpins gratis fra kjøretøyet ved hjelp av en tack avtrekker. Finn den røde låsetappen på ledningsnettet på slutten av selen.
2

Stick en av de spisse endene av tack avtrekker mot den røde låsetappen og trekk den ut. Trykk ned utløseren og trekk selen gratis fra lyset stikkontakter. Legg merke til ledningsnettet passerer gjennom kroppen av bilen gjennom en gummimaljen.
3

Pull på ledningsnettet til det er stramt og deretter slit førersiden av pakningen med et verktøy kniv for å muliggjøre at tilhengeren ledningsnettet til å passere gjennom senere i installasjonsprosessen. Skjær tappene som holder ledningene til tetningen med verktøyet kniv.
4

Åpne jack lagringsområde og lirke de tre pushpins ut med tack avtrekker. Trekk den bakre trim panelet tilbake. Vær forsiktig så du ikke skader den. Dette gir tilgang til et hull i kjøretøyets kropp. Hvis tape dekker hullet, skrelle den tilbake, men ikke fjern det.
5

Route tilhengeren slutten av ledningene fra trailer ledningsnettet gjennom hullet. Fest omformer boksen inne i jack oppbevaringsrom med dobbeltsidig tape. Bore et lite hull i kroppen for grunnstøtingen skruen.
6

Koble ledningene fra trailer omformer boksen til bremselys forsamlingen sele. Koble jordledningen fra omformer boksen til kroppen av bilen. Koble bremselys ledningsnettet til bremsen lett montering og fest den med den røde fanen.
7

Monter bakpanelet. Fest bremselys forsamlingen til van med de to plast pushpins. Fest ledningene som fører til tilhengeren slutten av tilhengeren ledningsnettet til bilen med wire bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105923.html

Previous:
Next:

minivans