Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Vask Hvite Vans

Alle tror vasker en bil er lett, men når det gjelder å vaske hvite varebiler, det er lett å gå glipp av disse er vanskelige å nå områder. Det er viktig å vaske bort fugleskitt, veien rusk og andre materialer fordi forlate dem sitte på lakken for lenge kan føre til flekker eller permanent skade på van avslutningen. Du trenger
Soap
Bucket
Wand pensel
Rag
Shammy klut
Vis flere instruksjoner
en

Påfør en liten mengde av såpe i bøtte og fyll opp med vann. Du vil ønske vannet for å gjøre såpevann og fylle bøtta ikke mer enn halvfull.
2

Forskylling bilen for å gjøre det enklere å spre såpe på van din. Skyll fra topp til bunn, tisse ned hele bilen.
3

Dypp staven inn i såpevann bøtte og begynne å vaske bilen, starter med tak og jobbe deg nedover. Arbeider fra topp til bunn vil bidra til å sikre du vasker all smuss fra van. Små sirkulære bevegelser fungerer best.
4

Skyll taket og eventuelle andre vasket områder som du kan ha brukt staven på, igjen jobbe deg nedover. Leaving såpe sitte på van for lenge kan gjøre det nesten umulig å få av.
5

Vask sidene, foran og bak på van med fille, ved hjelp av såpevann bøtte med vann. Følg nøye rundt vinduer, hjørner, bilskilt, støtfangere og dekk brønner. Etter at du har vasket hele van, kan du vaske dekkene, men sørg for at de er den aller siste tingen du vasker. Hvis du vasker dekkene før van, kan det spre fett og olje over hele bilen.
6

Skyll hele van, som igjen starter på toppen og jobbe din vei mot bakken. Når dette er fullført, bør van være helt fri for skitt, pollen og annet rusk. Hvis du ønsker, kan du Shammy din van, som er prosessen med å bruke en lær klut til å tørke bort vannet for å sikre at det ikke vann flekker igjen bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105601.html

Previous:
Next:

minivans