Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2003 Honda Odyssey Tekniske spesifikasjoner

The 2003 Honda Odyssey er en forbruker minivan fra Honda Motor Company og en direkte konkurrent til tilbud som Toyota Sienna, Nissan quest og Chrysler Town and Country. The Odyssey kommer i flere forskjellige utstyrsnivåer med en solid V6-motor over hele linja, og flere luksuriøse funksjoner lagt ved høyere trims. Opprinnelig priset litt lavere enn de fleste konkurrerende minivans, og tilbyr 2003 Odyssey syv-passasjer-verktøyet og et godt videresalg rate. Motor

One motoren driver alle 2003 Honda Odyssey modeller uavhengig av trim nivå. Den 3,5-liters, 24-ventilers V6 fordeler fra Hondas VTEC variabel ventil timing system for å kunne tilby mer dreiemoment ved lave turtall og bedre effekt når turtallet klatre. Den single-overhead cam enheten har boring og slaglengde på 3,50-by-3.66 inches og en 10.0:1 komprimering. Utgangseffekt er 240 hestekrefter ved 5500 rpm og 242 ft-lbs. dreiemoment på 4500 rpm.
drivverk og chassis

Odyssey bruker en front motor, forhjulsdrift layout uten valgfri firehjulsdrift. En enkelt overføring finnes i alle modeller, en fem-trinns automatisk enhet med overdrive. Fire hjul skivebremser med standard blokkeringsfrie bremsesystemet og antispinn system langsom ting ned på forespørsel. De fire hjul uavhengig fjæring består av struts opp foran og en dobbel wishbone system i baksetet med gass trykkabin sjokk på alle fire hjørner. Seksten-tommers hjul kom standard med P225/60TR16 dekk.
Eksteriør og interiør

På utsiden måler Odyssey 201,2 inches lang, 75,6 inches bredt og 68,5 inches høy. De minivan rides på en 118,1-tommers akselavstand og tips vekten på tomvekt £ 4310. Skyvedører på både fører-og passasjersiden gir enkel atkomst for sju passasjerer, sitter i en 2-2-3 konfigurasjon. Den tredje seterad kan foldes flatt, selv om de andre seterad kan ikke og må fjernes i stedet for å dra nytte av fullt lastekapasitet. Med alle setene på plass, kan det bagasjerommet svelger 38,1 kubikkfot ting, 88,5 kubikkfot med tredje seterad foldet. Med andre seterad fjernes også, hopper lastekapasiteten til 146 kubikkfot. Skinn interiør og et navigasjonssystem var ekstrautstyr på den eksklusive EX-modellen.
Resultatutvikling

EPA anslår Odyssey drivstofføkonomi på 18 mpg i byen og 25 mpg på motorveien, også klassifisere det en Low Emission Vehicle. Den minivan kan taue maksimalt £ 3500. og akselererer 0-60 mph på 7,9 sekunder. Bremsing 60-0 mph kommer inn på 141 meter. I Motor Trend magazine testing ble Odyssey håndtering gunstig sammenlignet med at av konkurrenter. Redaksjon kalt bilen "responsive med minivan standarder" og "mer kapabel enn man kunne forvente." Når det er sagt, ble familien dumperen kritisert for sin nummen styrefølelse med ikke nok veiforbindelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105775.html

Previous:
Next:

minivans