Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

De 2005 Honda Odyssey EX-L Spesifikasjoner

The 2005 Honda Odyssey var en vinner av JD Powers "Mest tiltalende Compact Van"-prisen. JD Power vurdert Odyssey ytelse og design som "over gjennomsnittet" og ga den høyeste karakterer i komfort, men rangert det Odyssey samlede pålitelighet som litt under gjennomsnittet. Betydning

2005 Honda Odyssey EX-L er en fire-dørs minivan med en femtrinns girkasse og en 3,5-liters V6-motor. "L" betegner et skinn interiør.
Typer

2005 Honda Odyssey EX-L var tilgjengelig med flere andre trim alternativer. En av disse var den bakre Entertainment System eller RES alternativet, som ga en DVD underholdningspakke med en 9-tommers skjerm. Et annet EX-L alternativet var navigasjonssystem eller NAVI alternativet med stemme aktivert navigasjon.
Egenskaper

Standard funksjoner i Honda Odyssey EX-L er inkludert cruise kontroll, klimaanlegg bak, dobbel effekt skyvedører, og en makt soltak. Andre positive er barnesete ankere og sikkerhetslåser, foran, bak og på tredje rad hode kollisjonsputer, og lagringsplass under setene og på baksiden av setene i hele minivan
Størrelse
<. br>

Edmunds auto gjennomgang nettsted klassifiserer Honda Odyssey som en stor minivan. Den maksimale sitteplasser er åtte passasjerer.

2005 Odyssey drivstoff tank har en kapasitet på 21 liter gass. The Odyssey tjent EPA anslått drivstofføkonomi rangeringer av 17 miles per gallon i bykjøring og 26 på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105655.html

Previous:
Next:

minivans