Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2002 Dodge minivan Specs

The 2002 Dodge Caravan og Grand Caravan modell minivans ble gjort for å tilby den type romslig komfort som personbiler bare kan gi, enten det er å transportere barna til fotball eller kolleger til å arbeide. De 2002 Dodge minivans er en del av Chrysler fjerde generasjon av minivans som kom ut i 2001. De 2002 modellene har ekstra kraft skyvedører og en makt klekkes. Den største forskjellen mellom de to modellene var Grand Caravan er lengre akselavstand, men begge bilene gir ulike alternativer og funksjoner for forbrukeren. Motor og Power

Dodge Grand Caravan SE har en 3,3-liters sekssylindret motor med en 3,66-tommers bar og 3,18-tommers hjerneslag. Det kjører på blyfri bensin og utnytter en multi-point bensininnsprøytning. The Grand Caravan SE har en 20-liters bensintank. Bilens motor skaper maksimalt 180 hestekrefter ved 5000 omdreininger per minutt. The Grand Caravan Sport har også en 3,3-liters sekssylindret motor, med 15 miles per gallon i byen og 22 mpg på motorveien. Den har automatgir og firehjulsdrift. Tredje seterad er inkludert. The Caravan eC har en 2,4-liters firesylindret motor og automatgir, og får opptil 17 mpg i byen og 24 mpg på motorveien. The Caravan SE har en 2,4-liters firesylindret motor og automatgir. IPS-modellen får 17 mpg i byen og 23 mpg på motorveien.
Håndtering

minivans utnytte en anti-bremsesystem (ABS) med en 3,62 -til-en akselavstand. The Caravan og Grand Caravan har to skivebremser og to ventilerte bremser. Bilene har et hjuloppheng foran med stabilisatorstag og spiralfjærer. Strålen bakhjulsoppheng har en stabilisator bar med bladfjærer. En reservehjul med stålfelg er lagret under.
Egenskaper

Begge linjer av minivans har front air condition med et uttak for ekstra enheter. Elektriske vinduer, oppbevaringsrom, cargo net og koppholdere er også inkludert. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer barns sikkerhet sete ankere, barn låser, sammenleggbare speil og både fører og passasjer. Bilene har foran og bak vindusviskere, og et baksete som er tilgjengelig for ekstra lagringsplass. Inkluderer
Utvendig

Utvendig funksjoner kroppen sidedekorlister og både foran og bak svart støtfangere. Justerbare sidespeil, halogen frontlykter, doble skyvedører, og fast bakrute er også inkludert. Farget glass på hytta og bakvinduer er uthevet, med et utvalg av farger i metallic lakk for kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105854.html

Previous:
Next:

minivans