Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Typer av minibusser med tre rader

Vans er et populært valg for transport av en stor gruppe mennesker eller gods fra ett sted til et annet. Varebiler kommer i en rekke størrelser og stiler. Spesielt er det noen typer som har minst tre rader med sitteplasser, noe som gjør det mulig å bære syv eller flere personer i en bil. Dette gjør varebiler ett av kjøretøyene som er førstevalget for store familier, bedrifter, utøvende grupper og mer. Minivan

minivans er en av de mest vanlige varebiler på veien. De er ofte eid av familier med to eller flere barn, spesielt familier som reiser mye eller ofte må trekke lasten. De får sitt navn fordi de er litt mindre enn tradisjonelle varebiler. Minivans kommer med en rekke sitteplasser alternativer, men de vanligvis har tre rader med seter, med to seter i front, to eller tre i midten og tre i ryggen. Mange bilprodusenter gjør minivans, slik som Toyota, Honda, Chevrolet og Dodge. Er
Conversion Van

konvertering varebiler større enn minivans. De tilbyr vanligvis mer benplass og større seter, noe som gjør dem til et mer behagelig valg for bilturer og folk som trenger mer ut av bilen sin enn noen som hovedsakelig bruker den for transport. Konvertering varebiler har også ofte andre fasiliteter, slik som TV-er. Andre har små spisebord, vasker og ovner. Derfor, på grunn av deres større størrelse, de vanligvis koster mer og få færre miles per gallon enn en minivan.

Rullestol van

Vans er ofte bilen av valget for transport av folk i rullestol. Den van store størrelse gjør det mulig å transportere den personen uten å kreve henne til å komme seg ut av rullestolen sin. Rullestol varebiler er ofte konvertering eller minivans med midten seterad tas ut. I tillegg er en rampe eller en annen enhet inkludert for å hjelpe personen får i van. Disse varebiler kan ikke bare transportere person i rullestol, men også plass til folk i den tredje seterad og forsetene.
Stort Van

Full -størrelse varebiler er de største passasjerfly varebiler. Disse varebiler typisk sete 12 til 15 personer, noe som gjør det til et populært valg for bedrifter og kirke grupper. I tillegg, musikk grupper som ikke har økonomi til å ha råd til en buss, velger ofte en full-size van for sin evne til å holde flere folk og rom det har for transport av utstyr og personlige eiendeler. I motsetning til en konvertering varebiler, full-size varebiler kommer sjelden med ekstra fasiliteter som spisebord og vasker. En populær i full størrelse van er kjøretøyene i Ford E-Series.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106013.html

Previous:
Next:

minivans