Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik Pimp en minivan

Det kommer en tid i livet da det praktiske av en minivan kan være vanskelig å ignorere. Heldigvis er du ikke fast med en fabrikk-utstedt minivan. Du kan Pimp din minivan til et kjøretøy som lar deg ha praktiske og en tur verdig til å bli lagt merke til. Instruksjoner
en

Installer Gull Wing dører. Du må installere nye dørhengsler og låser som lar de bakre sidedørene til å skyve oppover i stedet for sidelengs. Disse dørene er kalt Gull Wing dører fordi de ligner vingene på en måke. Det er flere hybride varianter av en måke fløy dør som også gir deg pimped ut ser du ønsker.
2

Endre passasjerseter. Endre passasjerseter fra vanlige kaptein stoler på sving-stoler. Du trenger for å opprettholde sikkerheten ved å ha et låsesystem på plass mens bilen er i bevegelse. Når bilen ikke er i bevegelse, vil en 360-graders sving tillater passasjerene å nyte resten av dine pimped ut tilsetninger.
3

Fest plasma-TV til minivan. I stedet for å tone de vinduer, installere en 40-tommers plasma-TV på hver bakdør. Hvis du foretrekker det, kan du feste en plasma-TV til baksiden av minivan. Du må installere en heis for TV som vil snu TVen flatt på taket mens du kjører.
4

Hook opp media utstyr. Installere en DVD-spiller eller gaming system som kan kobles til din plasma TV. Andre muligheter er å installere en parabolantenne eller TV-antenne.
5

Installer en drink kjøligere i det i midten. Ikke bare vil du nyte å ha en kjølig drink på en varm dag, vil passasjerene liker det, også.
6

Pimp utsiden av minivan. Velg en ny maling farge og aksent maling farge som passer din personlighet. Oppgrader din felger til krom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105556.html

Previous:
Next:

minivans