Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Bruk Cool Box Feature på en Toyota Previa

The Toyota Previa er designet for sjåfører som trenger å frakte folk rundt. Dens enorme kupeen kan komfortabelt sete åtte personer, med plass til overs for bagasje. Setene er komfortable, og det er rikelig med ben og hode rom for både fører og passasjerer. Utover å være behagelig å sitte i, og tilbyr Previa en rekke fasiliteter (noen standard, noen tilleggsutstyr) som legger til sin verdi. En av de, um, kjøligere alternativer er Cool Box for å holde mat og drikke kald på lange turer. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen. Vri nøkkelen mot høyre til "Start"-posisjon. Når motoren har startet, slipper du tasten og la den rotere tilbake til "On" posisjon.
2

Skyv temperatur-spaken til enhver posisjon mellom "middels" og "lav" innstillinger. Skyv luftinntak-spaken til enten "uteluft" eller "omluft" posisjon. Flytt air-flow-control spaken til "ansikt" posisjon. Flytt fan-speed-spaken til annen stilling enn "off"-innstillingen. Trykk på klimaanlegget "On /Off"-knappen for å starte klimaanlegget.
3

Trykk på "cool"-knappen på lokket av den kule boksen for å starte nedkjølingen. Løft kjøleboks lokket. Fjerne isen skuffer og fylle dem med ferskvann. Erstatte isen skuffer i isen delen i front av kjøleboks.
4

Lukk separator som skiller isen skuffer fra mat /drikke lagringsområde. Plasser hermetikk eller drikke i lagringsområdet. Lukk lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105560.html

Previous:
Next: No

minivans