Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan erstatte frontlys knoller på en 2004 Honda Odyssey

gir en trygg og pålitelig måte å transportere din familie, har Hondas Odyssey minivan fikk høye karakterer for sine praktiske, men stilige funksjoner. Selv om Odyssey er morsomt og enkelt å bruke, kan erstatte en utbrent frontlys være en reell smerte. Denne ellers enkle oppgaven er komplisert av plassering av Odyssey luftinntak system, som kramper noen tilgjengelige arbeidsplass rundt førersiden frontlys. Ikke kall din Honda forhandler ennå - flytte luft inntak systemet ut av veien er enklere enn det ser ut. Du trenger
halogenpære # 9003 60/55W
Vis mer Instruksjoner
Basic pæreskift
en

Bestem hvilke lyspærer er brent ut. Stå foran vanand har en assistent slå frontlysene på, sykling mellom både høye og lave bjelker. Når du har identifisert de defekte pærer, skru av frontlyktene og ta nøkkelen ut av tenningen.
2

Åpne van hette og finn berørte frontlys montering og ledningsnett som kobler den utbrente ut pære til van elektriske system. Klem sele kontakten og trekk den bort fra pæren.
3

Trekk gummi støv boot bort fra frontlys pære. Klem våren holdeklipsen sammen og svinge vekk fra pæren. Trekk lyspæren ut av frontlys forsamlingen.
4

Sett inn en ny lyspære i frontlys montering og lukke holdeklipsen. Plasser gummidekslet støvelen på enden av pæren. Koble ledningsnettet til frontlys pære, trykke den fast på lyspæren utstikkerne.
5

Slå frontlysene på og sjekk at pæren fungerer som det skal. Hvis pæren ikke fungerer, sjekk at ledningsnettet pluggen sitter fast på lyspæren utstikkerne.
Tilgang førersiden frontlys
6

Åpne van hette og lokalisere inntakskanalen fra luften boksen. Fjern plast popnagler som fester røret til rammen ved å trykke ned på midten av klinke og deretter trekke hele klinke ut. Trekk duct oppover og bort fra frontlys forsamlingen.
7

Skift utbrente lyspærer som normalt.
8

Skyv inntak duct tilbake i motorrommet og inn i sin monteringsstedet. Trykk på midten spissen av pop nagler oppover til det spretter ut av toppen av klinke. Plasser klinke inn i sin montering plassering og trykk ned på midten av klinke for å låse den på plass. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105592.html

Previous:
Next:

minivans