Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

96 Chevy Astro spesifikasjon

Chevy Astros er populære varebiler som kan holde en hel familie av mennesker. Disse varebiler har eksistert i flere tiår og har sett sine spesifikasjoner endres gjennom årene når det kommer til interiør alternativer, motor størrelse og suspensjon. 1996 Chevy Astro van har sitt eget sett med spesifikasjoner. Ytelse Specs

Årets store Chevy Astro minivans er utstyrt med 4300 cc, 4,3 liters V-6 foran langsgående motorer. De har 101,6 millimeter diameter, en 88,4 millimeter slaglengde og en 9,1 komprimering med en støpejern blokk og en overhead ventil med to ventiler per sylinder. Chevy Astro varebiler bruke blyfri bensin med et multi-point injeksjon drivstoffsystemet. Drivstofftanken er stort, holder 102 liter. Disse Chevy Astro varebiler får 190 hestekrefter ved 4400 rpm med 250 meter per pund av dreiemoment ved 2800 rpm.
Utvendig Specs

1996-modellen av Chevy Astro van har en rekke utvendige specs som leveres som standard på alle sine varebiler. Støtfangere foran og bak kommer i et eget organ farger. Den luftmotstand på disse varebiler er 0,38, som legger til lavere gass kjørelengde på van generelt. Driver og passasjer sider av van har eksternt justerbar speil som også mekanisk felles ned. Frontlyktene er alle konvensjonelle-linse halogen pære enkelt frontlykter. Vinduene har fargede glass og alle disse 1996 Chevy Astro varebiler har to-trinns vindusviskere med W /S vindusvisker tåke innstilling og variable intermitterende vindusvisker innstillinger.
Interiør Standard Specs

1996 Chevy Astro varebiler er ofte kjøpt for sine interiør alternativer, som de kan bære et stort antall personer komfortabelt over lange avstander. Det er CFC fri væske klimaanlegg, en fast mast antenne, en front opplyst askebeger og en forsetet sigarettenner. Det er en Stereo Delco lydsystem med AM /FM, seks høyttalere og en digital klokke. Det er massevis av last plass, et lys inne i lasterommet og innvendig lys på fire forskjellige brytere som belyser ulike deler inne i kupeen. Setene kommer med vinyl møbeltrekk og det er et ventilasjonsanlegg med fire viftehastigheter og en baksetet varmeapparat duct.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105696.html

Previous:
Next:

minivans