Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hyundai Entourage Specs

The Hyundai Entourage er en fire-dørs minivan produsert mellom 2007 og 2009. Det er en ommerket variant på Kia Sedona. I 2009 ble det kåret en Best Family Car av Foreldre magasinet og Edmunds.com, og det ble også rangert som den tredje billigste bil å forsikre av US News rangering og anmeldelser. Motor og bremser

Hyundai Entourage er utstyrt med en 3,8-liters dual-overhead-kamaksel multi-point injeksjon 24-ventilers V6 motor. Den har fire hjul anti-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling og bremseassistent. Bremsene foran er makt ventilert, og bakbremsene er solid plate. Den har et skifte lås system og et traction control system med elektronisk stabilitetskontroll. Den har en fem-trinns automatgir med manuell giring og en lock-up torque converter.
Hjul og fjæring

Entourage har fire 17-tommers lettmetallfelger . Sine dekk er P235/60R17. Den leveres med en kompakt reservedekket. Dens forstillingen er en uavhengig MacPherson, og bakhjulsopphenget er en uavhengig multi-link med spiralfjærer.
Safety Features

Alle tre innvendige rader av setene i Entourage har takmonterte side-gardin airbags, og passasjersetet foran har setet er montert sidekollisjonsputer. Alle setene har tre-punkts sikkerhetsbelter. Rattstammen er utviklet for å absorbere energien i en kollisjon, og det er rikelig foran og bak deformasjonssoner. Det er en Occupant Classification System, som oppdager om en voksen eller et barn sitter i en gitt setet og justerer airbag hastighet tilsvarende. I forsetet, er det justerbare setebelte ankere med beltestrammere og trykkbegrensere.
Andre spesifikasjoner

Entourage blir 16 miles per gallon i byen og 23 mpg på motorveien. Karosseriet er 202 inches lang med 78,1 inches bred med 71,5 inches høy. Den har en egenvekt på 4400 pounds og en totalvekt på 5,898 pounds. Sin akselavstand måler 118,9 inches, og bakkeklaringen er 6,6 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105697.html

Previous:
Next:

minivans