Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

1997 Dodge Caravan Specs

The Dodge Caravan er en familie minivan produsert og distribuert av Dodge. I produksjon siden 1984, er Dodge Caravan en viktig del av Dodge sin kjøretøy utvalg som i 2011-modeller. 1997-utgaven kan kjøpes fra brukte bilforretninger og på nettet. The Caravan er skreddersydd for store familier og er utstyrt med mange funksjoner utformet for å holde sjåførene trygg og komfortabel uten å ofre ytelse. Motor

1997 Dodge Caravan er utstyrt med en 2,4-liters, firesylindret rekkemotor med med fire ventiler per sylinder. Motoren produserer 150 hestekrefter ved hastigheter på 5200 rpm og 167 ft-lb dreiemoment ved 4000 rpm. Den boring og slaglengde på motoren er 87,5 mm ved 101 mm og har en 9.4:1 kompresjon ratio.The fysiske egenskapene for motoren inkluderer en lett legering hode og en støpejern blokk. I tillegg har Campingvogns drivstofftank en kapasitet på 20 liter og bruker vanlig blyfri bensin.
Transmission and Suspension

1997 Dodge Caravan er utstyrt med en tre-trinns automatgir. Den minivan har et hjuloppheng foran med et stabilisatorstag og spiralfjærer og en bjelke bakhjulsoppheng med bladfjærer. Hjulene inkluderer to skivebremser, inkludert to ventilerte skiver. Bilen har en 3.19:1 aksel ratio. Andre ytre funksjoner inkluderer en halogen pære enkelt frontlykter, foran og bak energiabsoberende støtfangere og faste bakre vinduer som utad åpne en fjerdedel av en tomme.
Safety

The 1997 Dodge Caravan har noen sikkerhet funksjoner innebygd i hver modell. Den minivan inkluderer barns sikkerhet dørlåser som bare kan åpnes fra utsiden. Vognens hjul er beskyttet med en anti-bremsesystem. I det indre, kollisjonsputene utløses på fører og forsetepassasjer sider av kjøretøyet. Elektronisk styrte dørlåser og vinduer er også inkludert i 1997 Caravan.
Ytterligere spesifikasjoner

Ifølge estimater fra Environmental Protection Agency (EPA), har Dodge Caravan en drivstofføkonomi av 20 miles per gallon i byen og 25 mpg på motorveien. Interiør funksjoner på Dodge Caravan inkluderer lydsystem med AM /FM-radio, klimaanlegg, armlener hele minivan og en full dashboard konsoll med åpne oppbevaringsboks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105861.html

Previous:
Next:

minivans