Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Endre minivans for rullestol

For de som er avhengig av rullestol for å lette hverdagen mobilitet, blir transport en verdifull og dyrebar ressurs. Enten du er noen som trenger å være i stand til å kjøre en bil fra en rullestol, eller noen som ofte transporterer en venn eller elsket en i rullestol, er det ting du trenger å vite før du tar fatt på søk etter en modifisert bil. Fordi det er så mange adaptive verktøy tilgjengelig og deres riktig installasjon er nøkkelen til å opprettholde kjøretøyets sikkerhet, er det viktig å gå til en Mobility Utstyr forhandler for installasjon. Men bare fordi du er nødt til å stole på noen for å gjøre endringer, betyr det ikke at du er helt avhengig av kompetansen til noen andre. Du kan være godt rustet til å ta informerte valg før noen gang å få til forhandleren. Du trenger
Driver eller evne evaluering
Resept for adaptive utstyr
Vis flere instruksjoner
en

Konsulter Driver Rehabilitering spesialist. Det er fysiske og ergoterapeuter som er opplært og sertifisert i driver rehabilitering. Hvis du er en person som bruker en rullestol og ønsker å ha uavhengigheten oppnås ved kjøring, starter bilen søk ved å konsultere med en driver rehabilitering spesialist. Hun vil vurdere dine evner og hjelpe deg å finne ut hvilke endringer du trenger å gjøre sikker kjøring mulig. Hun vil også kunne gi deg en resept for adaptive utstyr som du trenger hvis du prøver å få en refusjon fra en forhandler.
2

Ta kontakt med en mobilitet utstyr forhandler. Dette er forhandlere som spesialiserer seg på tilpasset utstyr for biler. De har blitt opplært og sertifisert, og vil være i stand til å fortelle deg hva slags utstyr du trenger som sjåfør eller passasjer. Fordi adaptive utstyr kan være så dyrt, er det viktig å konsultere en trenet ekspert før du investerer penger.
3

Bekreft at adaptive utstyr som anbefales av enten Driver Rehabilitering Terapeut eller mobilitet utstyr forhandler er in samsvar med statens motorkjøretøy byrå regler for adaptive utstyr.
4

Velg riktig redskap. Din mobilitet utstyr forhandler vil peke deg i riktig retning slik at du kan kjøpe eller lease en bil som er lett å tilpasse. Chrysler, Ford og General Motors all produksjon mini og full størrelse varebiler som har droppet gulv som er nødvendige for en rullestol modifisering. Alle tre tilbyr også rabatt eller refusjon programmer.
5

Leie en National Mobility Equipment Dealers Association (NMEDA) sertifisert forhandler for å installere adaptive utstyr. NMEDA er en non-profit organisasjon som sertifiserer forhandlere for pålitelig og sikker installasjon av kjøretøy adaptive hjelpemidler. Ved å velge et installasjonsprogram som er sertifisert kan du være sikker på at bilen er i samsvar med National Highway Traffic Safety Administration standarder.
6

Train på den nye adaptive utstyr med din bevegelighet utstyr forhandleren før du går ut på veien. Driverne ved hjelp av tilpasset utstyr for å styre bilen skal trene med Driver Rehabilitation Specialist over flere økter for å sørge for at han er kjent og komfortabel med nye kjøretøy drift utstyr. Omsorgspersoner som transporterer noen i rullestol bør øve med ny transport utstyr, slik som ramper og stol tie nedturer, med en mobilitet utstyr forhandler før du forsøker å transportere noen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105822.html

Previous:
Next:

minivans