Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Fakta om Vans

Vans er ikke bare for fotball moms. Disse lange, fire-hjuls kjøretøy enkelt transportere varer, samt passasjerer. Ordet "van" stammer fra "campingvogn", med referanse til grupper av mennesker og pakket dyr som reiser sammen over lange avstander. Dagens varebiler har design som tilbyr komfort og luksus. Vans tjene familier - og er spesielt egnet for store seg - så vel som små bedrifter som ofte bruker dem som levering kjøretøy. Historie

Vi kan tilskrive etableringen av den første moderne personbil og varebil til Volkswagen. Kjent av navn som "Transporter" og "Mini Bus" og offisielt stemplet som "Type 2", Volkswagen først utgitt den i 1950. T2 kom med forskjellige varianter - en varebil uten seter for last, en passasjer van, og en "Kombi" modell med avtagbare seter i ryggen. Kort tid etter utgivelsen, andre bilprodusentene følges, Ford lanserte Econoline, utgitt Dodge A100 og Chevrolet lanserte Corvair 95 Corvan
størrelse og fysiske spesifikasjoner

Dagens varebiler. varierer i størrelse og fysiske spesifikasjoner, selv om de fleste varebiler kan bære minst sju passasjerer med letthet. Sammenlignet med full-size biler, varebiler har lengre og bredere akselavstander og høyere bakken klaringer.

2011-modellen av Ford E-serien, den bestselgende van i USA siden 1980-tallet, har en standard akselavstand av 138 inches, og en samlet lengde som strekker seg fra 216,7 inches til 236,7 inches. Bredden er 79,4 inches, mens høyden er 82,1 til 83,1 inches, avhengig av modell.

Typer og Bruker

Vans kan være passasjer varebiler, nytte varebiler, varebiler og noen ganger en kombinasjon av hver av disse. Passasjer varebiler har faste seter i ryggen, mens nytteverdi og varebiler bare har faste forsetene, utnytte den store delen av bakpanelet for lasteplass. Noen varebiler, som VW Kombi, har avtagbare seter så van kan bære mer last ved behov.

Bedrifter ofte fjerne tilbake seter for å få plass til utstyr. Noen større varebiler er også omgjort til ambulanser, med baksiden lasterommet endret for å imøtekomme en seng.
Bekymringer
p Som varebiler er mer ustabile enn de fleste biler, kan de positur lagt farer på veien, spesielt når det drives av en uerfaren sjåfør. Den skyldige av personbiler varebiler 'rullende problemet er design. En høyere tyngdepunkt resultater fordi understell, fjæring og rammen har en høy bakkeklaring, selv i forhold til full størrelse lastebiler. For å motvirke denne bekymringen, utgitt den amerikanske National Highway Traffic Safety Administration et sett med retningslinjer for passasjer van drivere for å lære å redusere risikoen for velt når du reiser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106004.html

Previous:
Next:

minivans