Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hva gjør Crank Sensor gjøre i en 2000 Nissan quest?

The veivaksel posisjon sensor er sannsynligvis den mest vitale sensor på de fleste motorer, i at det er den eneste som motoren absolutt ikke kan fungere uten. Men i andre motorer, de som også bruker en kamaksel posisjon sensor, kan den sveiv sensor ta en backseat til cam sensor når det gjelder motor funksjon. Crank Sensor Basics

veivaksel posisjon sensor er i hovedsak en hyper-nøyaktige turteller som forteller datamaskinen hvor veivakselen er i rotasjon sin og hvor fort det er å spinne. Veivakselen posisjon sensor er en Halleffektsensor. Hall-sensorer består av en stasjonær magnet på motorblokken, en spenning spiral rundt eller nær magneten og et tannhjul-lignende reluctor hjulet nærheten. Når fortanningen angi magnetisk felt, de produserer en elektrisk strøm i ledningen, hvilken datamaskinen registrerer. I søken sensor sak, er spolen og magneten integrert i selve sensoren, i motsetning til å bruke en egen spole og magnet montering.
Crank Sensor Funksjon

Mens mange motorer stole utelukkende på veivakselen posisjon sensor, stoler Quest motor management system primært på kamaksel posisjon sensor for å bestemme roterende forsamlingen posisjon og turtall. Kammen sensoren er en optisk enhet, som bruker en LED laser emitter og en rotorhjulet med lamellene kuttet i den. Den optiske sensoren cam er langt mer nøyaktig enn den magnetiske sensoren sveiv. Så, er det sveiv sensor egentlig bare en backup til cam sensor, som brukes til å dobbeltsjekke sine opplesninger, det oppdager svingninger i turtall for å hjelpe datamaskinen kunne diagnostisere motorproblemer
. Plassering og Initial Testing

Du finner veivaksel posisjon sensor på forsiden av overføringen bellhousing, rett ved siden av motorblokken. Som du ser ned i motorrommet, kan du se den ved siden av høyre radiator slangen. Du kan teste veivaksel posisjon sensor ved å koble den og sondering sine sensor ledninger med et digitalt multimeter satt til å lese i ohm. Med motoren av, bør sensoren sjekke inn på mellom 512 og 632 ohm motstand.
Ytterligere Kontrollere og skifte

veivaksel posisjon sensor er lett å fjerne og erstatte, den er festet til overføring tilfelle med en enkelt bolt. Fjern at bolten, dra sensoren ut og kjøre din motstand test igjen med sensoren av motoren bare for å være sikker. Sjekk visuelt at enden på sensoren for chips og sprekker. Hvis det mislykkes ohm test eller er sprukket eller sprekker, må du installere en ny sensor og stram bolten for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106020.html

Previous:
Next:

minivans