Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Komponenter i en 1996 Ford Windstar Interiør Heat System

Interiøret i en 1996 Ford Windstar er oppvarmet med bilens motor, varmeapparat kjerne og kjølevæske. Som stemplene i motoren rotere, en bensin eller drivstoff og luft blanding er komprimert, forårsaker en eksplosjon i sylinderen, da, en fire-trinns prosess flytter veivaksel for å drive bilen. Disse eksplosjonene, kombinert med friksjon opprettet av motoren, oppstå varme opp. En del av denne varmen blir ledet ut gjennom eksos-systemet. Kjølesystemet fjerner også varme, dirigere det gjennom varmeren kjernen å varme bilens interiør. Kjølevæske og Slanger
kjølevæske sirkulerer gjennom motoren for å kjøle den og går over i varmeren kjernen.

Kjølevæske er en kjemisk løsning som holder motoren fra overoppheting og forhindrer skade på motordeler. Det sirkulerer gjennom motorens passasjer, kjøles den ned og passerer deretter inn i den varme kjernen, som er lik til radiatoren. Denne prosessen overfører varme fra motoren, beskytte sine arbeider deler. Gummi eller plast slanger bære kjølevæske til og fra varmeren kjernen.
Heater Kjerne
den varme kjernen er installert under fronten dashbordet.

den varme kjernen er plassert i fronten av bilen under dashbordet. Den varme kjernen trekker kjølevæske fra topplokket og returnerer det til en pumpe. Det fungerer som en varmeveksler, og har et innløp og utløp for å tillate kjølemiddel å strømme inn, sirkulere og strømme ut. Kjernen inneholder spoler som sirkulere den oppvarmede kjølemiddel mens en vifte som blåser luft over spolene, og dermed varme den. Dette i sin tur varmer til bilens interiør. Dette systemet fungerer også når termostaten ikke er skrudd opp.
Blower, vifte og HVAC Blower Bryter
blåser bryteren er plassert i klimaet kontrollpanelet.

viftemotor slår en vifte som blåser luft over varmeapparat kjerne, og styrer varmen mot innsiden av Windstar. Sjåføren kan slå av viften med HVAC blåser bryteren, som ligger i klimaet kontrollpanel i front konsollen. Denne bryteren er også brukt til å justere og kontrollere temperaturen i koketrinn og viftehastighet. Viftemotoren beveger seg utenfor luft gjennom varmeren kjernen, presser varm luft inn i bilens interiør.
Termostat og Termostatventil

Termostaten overvåker motorens temperatur. Når en viss temperatur er nådd, åpnes en ventil, slik at kjølevæske kan strømme inn i motoren. Termostaten overvåker også kjølevæske temperatur. Dens ventil åpnes og lukkes som reaksjon på et signal fra datamaskinen klimaet kontrollpanel. Termostaten er plassert mellom motoren og radiatoren. Den styrer også hvor lang tid det tar før motoren varmes opp.

Termostatventil

termostat ventil forblir lukket når bilen varmes opp, hindrer kjølevæske strømmer fra motoren til radiator. Dette bidrar til å varme kjølevæsken raskt. Når riktig temperatur er oppnådd, åpnes denne ventil. Dette gjør kjølevæske kan strømme raskt inn i radiatoren.
Kjølevæske temperatursensorer og Heater reguleringsventil

Temperatur sensorer, som ligger i varmeapparatet slanger, overvåke kjølevæske temperatur. Varmeapparatet reguleringsventil kontrollerer strømmen av varm kjølevæske gjennom varmeapparatet kjerne, og regulerer patronens effekt. Den opererer i respons på førerens kontroll bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105954.html

Previous:
Next:

minivans