Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Citroen Evasion Spesifikasjoner

The Citroen Evasion er et europeisk minivan som ble produsert 1994-2002. Det er et primært venstre side kjøretøy, men noen høyreratt biler ble produsert for salg i Nord-Irland og England. I engelsktalende markedene, ble bilen solgt og markedsført som Synergie, selv om det var de samme kjøretøy som Evasion. Motor Choices

The Evasion kom med en rekke motorer som kjøpere kunne velge. En bensin-versjonen ble produsert i enten en 1,8-eller 2,0-liters versjon, og dieselmotoren var tilgjengelig i enten en 1,9-eller 2,0 liters versjon.
Fuel Economy
< p> Drivstoff økonomi for Evasion varierte sterkt avhengig av den spesifikke motoren er installert i kjøretøyet. Ifølge Citroen tekniske data, får 1,8-liters bensinmotor kombinert city /highway drivstofføkonomi på 22,8 miles per gallon. Den 2,0-liters dieselmotor har en betydelig forbedring i drivstofføkonomi, får 33,6 miles per gallon.
Resultatutvikling

toppfart på Evasion er 108,7 mph og fra en død stoppe kan akselerere til 62 mph på 13,9 sekunder.
Safety Features

Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer doble kollisjonsputer foran og barnesikring på bakdørene av Evasion. Blokkeringsfrie bremser var tilgjengelig som et alternativ oppgradering.
Drivverk

forhjulstrekk Evasion er utstyrt med en femtrinns, manuell girkasse.

Interiør

Evasion har en indre lastevolum kapasitet på 12 kubikkmeter og har plass til syv passasjerer. En rekke interiør komfortalternativene var tilgjengelig, inkludert air condition, automatisk klimakontroll system, elektriske vinduer, el seter, cruise control og servostyring. Klut seter var standard
Dekk

Evasion leveres som standard med enten 14 -. Eller 15-tommers hjul. Den spesifikke dekkdimensjon varierer avhengig av året og trim linje. For eksempel har 2002 1,8-liters bensindrevet Evasion 14-tommers hjul, mens 1997 1,9-liters diesel modellen har 15-tommers hjul.
Mål

5,1-tommers bakkeklaring betyr Evasion ikke sitte ekstremt høyt opp fra bakken og var relativt lett å komme inn. Bilen har en samlet lengde på 175,1 inches og er 75,2 inches bred og høyde på 67,3 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105811.html

Previous:
Next:

minivans