Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Tow en RV Med minivan din

minivans er multipurpose biler som kommer med en forhjulsdrevet og hestekrefter som gir dem muligheten til å taue andre biler som en bobil. Kjøring med RV med minivan din er en smule litt teknisk, og kan være litt skremmende i starten. Imidlertid vil en forståelse av RV tauing sikkerhet sammen med noen øvelseskjøring må du betjene RV med tillit og glede på kort tid. Du trenger
Minivan
RV trailer
Backup kamera eller spotter
Anti-gynging system (anti-gynging barer, kjeder, elektriske pigtail og brems linje)
Tongue jack
tauing pakke (ramme stikk, ekstern oljekjøler, trailer ledningsnett, elektrisk brems kontrolleren)
Vis flere instruksjoner
Metode 1
en moderne minivans er laget med tauing i tankene.

Sjekk minivan brukerhåndboken for å finne ut det maksimale slepekapasitet. Enkelte minivans kan taue opp til 3800 pounds. Sjekk størrelsen og vekten av RV som skal slepes med minivan din mot hva minivan er eierens manualen sier er kompatible.
2

Evaluere den bakre overhenget til akselavstand forholdet minivan din. For å gjøre dette, er det bare dividere lengden av den bakre overheng med akselavstanden lengde. Multipliser det nummer med 100 for å oppnå en prosentandel. Jo mindre prosentandel du får, jo bedre minivan vil håndtere lasten.
3

Hitch RV til minivan din. Utnytte tungen jack å løfte RV tunge til det punktet at det klarner stikk. Sikkerhetskopier minivan forsiktig til stikk er justert. Senk tungen jack til stikk glir på plass. Bruk en backup kamera eller spotter om nødvendig.
4

Fest anti-gynging barer, kjeder og brems linje til rammen av minivan og plugg i den elektriske pigtail til kontakten av minivan.
5

Kontroller at RV lysene arbeid.
6

Fjern bremseklosser ved å heve utjevning bena. Hev tungen jack beinet til den tiden som du mener RV er helt støttes av minivan.
7

undersøke hele bilen ved å gå rundt det å sikre at alle trappen er opp, det kabelforbindelser er frakoblet og at antennen er senket.
8

Begynn å kjøre minivan til en svært jevn hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105838.html

Previous:
Next:

minivans