Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan trekke en tilhenger med min Chrysler Town & Country

Muligheten til å slepe en tilhenger med Chrysler Town & Country legger betydelig til allsidighet av kjøretøyet. Enten du er å trekke en liten utility trailer, en båt eller en campingvogn, må du ta ekstra vare på tilhengeren er koblet opp riktig. Du må også sørge for at tilhengeren er lastet jevnt, som en trailer som er tung på den ene siden kan føre til ustabilitet når tauing og kan føre til at traileren til spissen eller veve i trafikken. Instruksjoner
en

ta hensyn til motorens temperaturmåler, spesielt ved kjøring i varmt vær eller opp bratte hellinger. Chrysler sier motoren temperaturmåleren kan indikere en høyere temperatur enn vanlig. Dette er fordi motoren og girkasse jobber hardere på grunn av den økte vekten bilen trekker. Hvis nålen overskrider øvre del av normal driftstemperatur og går inn i den varme sonen, dra over og skru bilen av. Kjøring med en overopphetet motor eller girkasse kan forårsake alvorlige skader.
2

Øk avstanden mellom deg og bilen foran deg. Den ekstra vekten bak deg fra tilhengeren betyr at det vil ta lengre tid for deg å slutte. Unngå å trå på bremsene, da dette kan føre til at Town & Country og trailer til foldekniv og forårsake en ulykke. Forlate en økt avstand vil også tillate deg å gradvis avta og redusere sjansen bremsene overopphetes og mislykkes.
3

godt tak i rattet og kjøre i en jevn linje og unngå skrensende inn og ut av trafikk. Plutselige endringer i styring kan forårsake overflødig svaie i traileren, og kan føre til at du mister kontroll over Town & Country.
4

Ta deg tid å komme dit du skal. Økt hastighet ikke bare redusere din drivstoffeffektivitet ved kjøring med tilhenger, men det kan også øke trailer svaie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105969.html

Previous:
Next:

minivans