Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan bruke Navigasjon på 2005 Town & Country

The 2005 Town and Country var en minivan laget av Chrysler på toppen av Dodge Caravan chassis. Det ble tilbudt i forhjulsdrift og firehjulsdrift, med et utvalg av fire-og sekssylindrede motorer. Den øverste linjen trimmer kom også med navigasjonssystemer, slik at sjåførene ville vite hvor de var til enhver tid. Men, kan systemet være skremmende i starten for de som er ukjent med GPS-systemer generelt. Instruksjoner
en

Slå på 2005 Town and Country mens i oppkjørselen din. Hold minivan i "Park" og vent på at skjermen på GPS-systemet til å starte opp. Det er best å bevilge 15 til 20 minutter før din bilferie å programmere GPS-systemet dersom dette er første gang du bruker den. Det kan også være nyttig å programmere navigasjonssystemet uten barn i bilen, spør: "Er vi fremme snart?"
2

Trykk på "On" knappen på venstre hjørne av systemet og trykk deretter på "Nav"-knappen for å få opp navigasjonsmenyen. Trykk "Destinasjon" og deretter skrive inn gateadressen til stedet der du ønsker å kjøre. Alternativt kan du velge "severdigheter" hvis du skal et sted godt kjent, som flyplassen eller kjøpesenteret. Hvis du setter inn adressen, trykk "Enter" når du er ferdig med å angi i informasjonen. Trykk "OK" når bekreftelsen spørsmålet vises på skjermen.
3

Undersøk kartet for å sørge for at målet er korrekt før du skifter til "Drive". Begynn å kjøre mot målet og lytte til instruksjonene lest ut over din minivan høyttalere. Banen vil også dukke opp som en linje på skjermen med en stjerne på slutten for å utpeke slutten destinasjon. Hvis du går glipp av en sving, ikke få panikk, GPS-systemet vil automatisk omdirigere og gi deg nye retninger. Skjermen vil også vise piler som peker til de kommende svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106000.html

Previous:
Next:

minivans