Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2003 Ford Windstar Specs

Ford opprettet 2003 Windstar minivan som powerhorse i sin klasse, designet for både styrke og sikkerhet. 2003 markerte den åttende år på rad Windstar minivan vant en fem-stjerners krasj test rating for både fører og passasjer sikkerhet samt den nyutviklede doble fem stjerner for sidekollisjonsputer. Ford fokusert på 2003-modellen på sikkerhet og redusere veistøy for komfort. Ytelse

Ford tilbyr den samme 3,8-liters V6-motor med 200 hestekrefter for alle 2003 Windstar trim stiler. Motoren gir også £ 240-fot dreiemoment. En fire-trinns automatisk girkasse med overdrive er standard på alle syv versjoner. Denne motoren gjør at Windstar å taue opptil 3500 pounds og bære opp 1831 pounds. 2003 Windstar har firehjulstrekk og en svingradius på 39,3 meter.
Egenskaper

Ford har klimaanlegg, elektriske vinduer og dørlåser som standard funksjoner for alle trim stiler. Skinn og makt seter kommer standard på SEL og Limited trimmer med strøm seter også tilgjengelig for SE-modellen. 2003 Windstar minivan rommer syv personer med fire dører, mens en Cargo Van trim stil tilbyr bare to seter og dig dører. LX Standard, LX Deluxe, SE og SEL trimmer er utstyrt med standard kassett og CD-spillere, mens den begrensede utgaven bare har en CD-spiller. 2003 Windstar minivans kommer utstyrt med sjåfør og passasjer med den begrensede trim stil tilbyr ekstra sidekollisjonsputer. Den minivan hadde blokkeringsfrie bremser på LX og SE trim stiler og traction kontroll for det begrensede versjoner.
Drivstoff og farger

drivstofftanken på 2003 Ford Windstar har en kapasitet på 26 liter, og minivan har en drivstofføkonomi av 17 miles per gallon i byen og 23 mpg på motorveien. Standard trim stiler kommer i lys safir blå metallic, sølv frost metallic, kom tropic grønn metallic og hvit, og interiøret klut i medium grafitt. Den begrensede utgaven har utvendig fargevalg av svart, grønn metallic, lys pergament gull metallic og rød metallic. Skinnseter kommer i en medium pergament farge.
Comfort

2003 Windstar har 40,7 inches av benplass for forsetene og 36,8 inches av benplass for den bakseter. Den bakre bagasjerommet tilbyr 29,1 kubikkfot plass. Den begrensede utgaven tilbyr et oppvarmet forsete, justerbare pedaler og tilt ratt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105896.html

Previous:
Next:

minivans