Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Honda Odyssey motorproblemer

Hvis du er i ferd med å kjøpe en Honda Odyssey, kan det være lurt å tenke to ganger. Forbrukerne har hatt flere klager om Honda Odyssey, og husker notiser om kabling, låser og utvendig belysning er utstedt. Honda Odyssey har også mottatt klager angående overføring og motoren. Følgende er fem Honda Odyssey motorproblemer. Feiljustert Belter

Problemer har oppstått med Honda Odyssey timing belte. Kunder har rapportert motorfeil som skyldes forskyvning av tannremmer. Forskyvning fører beltet å ha kontakt med en bolt på topplokket. Kontakten kan bryte timing belte, slik at motoren til stall og en potensiell krasj.
Motorstøy

Kunder har rapportert problemer med Odyssey motor støy. Det er et høyt innvendig støy som kommer fra motoren. Honda har skapt en mekanisme som bidrar til å redusere støyen.
Sealer Material Lekkasje

Sealer materialet lekkasje er en annen blant Honda Odyssey motorproblemer. Kunder har klaget motorfeil på grunn av en ødelagt ledning. Honda har oppdaget at fangstskuta materialet ble lekker på en wire. Dersom ledningen ryker, kan det føre til at motoren til stall eller mister makt, potensielt forårsake et vrak.
Elektriske System

Problemer har oppstått med Honda Odyssey sikringsskap inneholder en løs terminal. Bensinpumpen kan miste makt. Uten strøm, vil drivstoffpumpen ikke operere forårsaker bilens motor til stall. Problemer også har skjedd med Honda Odyssey elektriske terminal. Honda har oppdaget spor av korrosjon på en elektrisk kontakt. Elektriske terminal korrosjon kan forårsake drivstoffpumpen til å mislykkes, og motoren kan slutte å fungere.
Motorskade

Kunder har klaget en banke lyd i Odyssey motor. Bilprodusentene har oppdaget at motoren skades. Honda har fastslått at motoren skade er forårsaket av en betydelig mengde olje som mangler i motoren. Honda har oppdaget ingen oljelekkasje, ingen overoppheting og ingen blå eksos. Motoren skader kan føre til at du har en ulykke. Motoren må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105563.html

Previous:
Next:

minivans