Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Ford Tourneo Spesifikasjoner

The Ford Tourneo er et lite og luksuriøst minibuss produsert av Ford Motor Company. Det var to modeller av bilen i 2011: den Tourneo Trend og Tourneo Limited. Den Tourneo Trend kan sete opp til ni personer, mens den Tourneo Limited har plass til opptil åtte. Powertrain

Ford Tourneo er utstyrt med en økonomisk 2,2-liters, 140-hestekrefter Duratorq TDCi dieselmotor. Bilen har en sekstrinns manuell girkasse. Bilen leveres med servostyring. Det har cruise control og Hill Launch Assist, et system som hindrer at bilen ruller bakover under en hill-start.
Safety

En stiv kropp har avansert innvirkning -beskyttelse teknologier. Standard funksjoner omfatter en rattstamme utformet for å beskytte sjåføren, front-sidekollisjoner-dør bjelker, og deformasjonssoner som absorberer energi og redusere effekten av en innvirkning. Minibuss har også fire hjul skivebremser med en anti-lock bremser, elektronisk bremsekraftfordeling system og en elektronisk stabilitetsprogram.
Andre spesifikasjoner

Tourneo Trend og Tourneo Limited er utstyrt med de nyeste gadgets og funksjoner en executive taxi eller en bedrift shuttle pleier å ha. Den Tourneo Trend leveres med personvern-farget passasjer glass, Tomy stoff sete trim, en fullt teppebelagte gulv og front air condition. De Tourneo Begrensede funksjoner 10-veis justerbart oppvarmet førerens og enkelt passasjerens seter, foran og bak, klimaanlegg, velur trim og et satellittbasert navigasjonssystem med en 5-tommers fargeskjerm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105765.html

Previous:
Next:

minivans