Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan sjekke Transmission Fluid i en Dodge Caravan

Overføringen av Doge Caravan krever en rikelig tilførsel av ren væske for å fungere skikkelig. De første tegn på utilstrekkelig overføring væskenivåer inkluderer slipping. Forsinkede er når overføringen dråper fra et passende redskap til en som enten gir for lite moment til å opprettholde hastigheten eller til et lavere gir som forårsaker at motoren omdr høyere enn vanlig. Slipping kan være et tegn på mer alvorlige overføring problemer, men en sjekk av overføring væske nivået er det første skrittet til tilstrekkelig feilsøke problemet. Du trenger
Towel (papir eller klut)
Transmission fluid
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Park Caravan på et nivå innkjørsel og la motoren i gang. Sett giret i "Park".
2

Trekk panseret utløserspaken under førersiden av dashbordet for å åpne panseret.
3

Finn girolje peilepinnen, merket "ATF" (for automatgir væske), som ligger på høyre side av motoren.
4

Trekk peilepinnen fra overføring væske reservoaret og tørk av metall indikator strippe rengjøre med et håndkle. Tilbake peilepinnen til reservoaret og vente 3 minutter.
5

Trekk peilepinnen fra reservoaret og lese verdien på pinne. Mengden av væske leses ved å se hvor grensen for overføring væske stopper på pinnen i forhold til hakkene på pinne. Det er tre punkter mot slutten av den metallstrimmel. Den dot nærmest enden av staven indikerer en utilstrekkelig nivå av væske. Den midterste prikken er det laveste trygg og øvre dot (nærmest peilepinnen håndtak) er den "full"-indikatoren. Væsken skal være mellom midten og øverste prikker.
6

Legg girolje om nødvendig. Plasser en trakt inn i reservoaret åpning og helle væsken inn i reservoaret. Erstatte ren peilepinnen inn i beholderen og lese verdien igjen etter 10 minutter. Når verdien vises på peilepinnen er på et passende nivå, tilbake peilepinnen til reservoaret og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105606.html

Previous:
Next:

minivans