Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Informasjon Om 2003 Dodge Caravan

The Dodge Caravan og sin søster minivan Plymouth Voyager er kreditert for å endre bil landskapet og hvordan familier ser på transport. Nesten to tiår etter at de er innført, representerte 2003 Caravan, fjerde generasjon fra Dodge og verdens mest solgte varebil i 15 år på rad. Historie

Før 1984 modell år Dodge Caravan ble utgitt, fikk ordet "minivan" ikke eksisterer. Det var en helt ny bil markedssegmentet, som er skapt av Chrysler med innføringen av Dodge Caravan og Plymouth Voyager. Opprinnelig bygget på K-Car plattform, et design som reddet Chrysler selskapet i 1980 og 1990, ble Caravan ment å være en mindre og mer bil-liknende van.
Betydning

Caravan bistått i å revitalisere Dodge merkevare, introduserte et nytt markedssegment for bilindustrien som har fraktet tusenvis av familier. The Caravan hadde alltid holdt konkurransen spille catch-up med tillegg som all-wheel-drive og skyve driver-sidedører. 2003 Dodge Caravan, et medlem av den fjerde generasjon, kan betraktes som et år med limbo. Modellen betegnelser ble endret i 2003, men andre oppdateringer og modifikasjoner var minimal.

Typer

I 2003 var Dodge Caravan tilgjengelig i ni front- firehjulsdrift (FWD) modeller og to all-wheel-drive (AWD) modeller. FWD modeller var tilgjengelig som SE, Cargo Van Grand Cargo Van Grand SE Grand eL, Sport, Hotel eX, Grand Sport FWD og Grand ES FWD. AWD-modellene ble utpekt Grand Sport AWD og Grand ES AWD. Strømmen ble generert av en 150 hestekrefter 2,4-liters firesylindret, 180 hestekrefter 3,3-liters V-6 eller 215 hestekrefter 3,8-liters V-6 motor.
Størrelse
< p> Hver 2003 Dodge Caravan var utstyrt med fire dører og inkludert sitteplasser for 2-7 passasjerer. Lengder varierte fra 189,3 inches til 200,6 inches mens akselavstander var mellom 113,3 inches og 119,3 inches. Avhengig av modell og alternativer, veide Caravan på med en egenvekt mellom 3869 og £ 4506.
Anmeldelser og Pålitelighet

Når forbrukerne har blitt bedt om å rangere 2003 Dodge Caravan på en skala fra 1 til 10, der 10 er den høyeste tilgjengelige positiv vurdering, har det scoret positivt. Som av 16. april 2010, hadde Edmunds.com forbrukere vurdert Caravan med en samlet poengsum på 7,3 og msn Auto forbrukerne gitt en samlet vurdering av 8.1. Generelle påliteligheten scoring, etter msn Autos, har vært mindre gunstig. Med en score på tre av fem, har Caravan kjent motor, girkasse og drivlinje, styring og fjæring og oppvarming og air condition problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105605.html

Previous:
Next:

minivans