Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2007 Toyota Sienna funksjoner

The 2007 Toyota Sienna er en syv passasjer minivan utstyrt med en 3,5-liters V6. Den Sienna er tilgjengelig i CE, LE, XLE og XLE Limited trim. Den leveres med forhjulsdrift eller firehjulsdrift og har foran og sidekollisjonsgardiner. Edmunds.com sier at Toyota Sienna har crash test score som er bedre enn noen annen minivan, som gjør det til et attraktivt kjøp for familier. Ytelsesfunksjoner

2007 Toyota Sienna har en 3,5 liters V6-motor som tilbyr 268 hestekrefter med en dobbel overliggende kamaksler, variable ventiltider og multi-point bensininnsprøytning. Den har en EPA av 26 MPG highway og 19 MPG byen. Den har elektronisk brems distribusjon og to skivebremser. Den uavhengige forhjulsoppheng og Torsjonsakselen bakhjulsoppheng har stabilisator barer og spiralfjærer. Den Sienna har en 20 gallon drivstoff tank, og produsenten anbefaler blyfri 87 oktan bensin.
Standardfunksjoner

Standard funksjoner på 2007 Toyota Sienna inkluderer 17-tommers legering felger, tonet glass, AM /FM CD-radio med MP3-støtte, seks høyttalere, forfengelighet speil, last lys, klokke, dashboard konsoll, koppholdere, dørlommer, opplyste oppføring og klut møbeltrekk. Den har ekstern strøm låser, elektriske speil, elektriske vinduer og servostyring. Andre funksjoner er en dekk-pressure monitor, åpne bakre vinduer, Tåkelys foran med intermitterende vindusvisker, variable intermitterende vindusviskere, 12v strømuttak, klimaanlegg med bakuttak, tilt ratt, turteller og et ventilasjonsanlegg med micro filter.

Safety Features

Sienna score best i klassen i crash test score med sikkerhet funksjoner som front, front-side og side-gardin airbags. Førerens airbag funksjoner flertrinns distribusjon, og passasjersetet inneholder en beboer sensor som slår airbagen av hvis noen sitter i setet eller dersom personen veier mindre enn 40 pounds. Fører og passasjer foran setebelter er tre-punkts hjul setebelter med høydejustering og beltestrammere. Alle baksetene har tre-punkts hjul og sete belter. Alle modellene er utstyrt med ABS, men XLE Limited har trekkraft /stabilitetskontroll. Forsetene har to høydejusterbare hodestøtter, og baksetene har tre høydejusterbare hodestøtter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105604.html

Previous:
Next:

minivans