Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvilke Minivans Har All Wheel Drive?

Minivans, som nådde en topp i popularitet på 1990-tallet, er fortsatt gode biler for familier med sine enkle skyvedører oppføringer, stor setekapasitet og komfort funksjoner. Hvis du er ute etter den tryggeste minivan å transportere dyrebare lasten, kan du være interessert i en modell med firehjulstrekk-AWD-for bedre fremkommelighet i dårlig vær. Firehjulsdrift er lik firehjulstrekk i at alle fire dekkene har lik dreiemoment til å flytte kjøretøyet på veien, men AWD minivans kan være tryggere å kjøre på våte eller isete veier. Før du går shopping, sjekke inn som minivans har firehjulstrekk. Toyota Sienna

basismodellen 2011 Toyota Sienna minivans er utstyrt med to-wheel drive, men de LE, XLE og Limited modeller har valgfri AWD. Ifølge en Edmunds vurdering, "siden introduksjonen i 1998 har Sienna lagt ut noen av de beste crash test score av alle minivan på markedet", og med tillegg av AWD, vil ditt valg av denne minivan være en ekstremt sikkerhetsbevisst en for familien din. Den Sienna er en stor brukt bil også, men husk at AWD har alltid vært valgfritt for denne minivan. Du må bestemme om bilen som fanger din interesse besitter denne sikkerhetsfunksjonen.
Chrysler Town & Country
minivans i forskjellige modell år har synlige endringer, som trim stiler, og interne endringer, som drivverk.

Siden avdukingen i 1990, har Chrysler Town & Country, sammen med sine eldre søsken Dodge Caravan og Plymouth Voyager, vært en av de mest solgte minivans i historien. Disse minivans først kom ut med AWD alternativet på deres lengre akselavstand modeller-Grand Voyager, Grand Caravan og Town & Country-i 1991. Med tredje generasjon av Chrysler minivans som kom ut i 1996, de V6 motor modeller ikke lenger tilbys AWD, men auto maker gjentok at valget allerede neste år-1997-grunn av stor etterspørsel. Den endelige Town & Country modell for å tilby AWD kom ut i 2004. I neste årsmodell, introduserte auto maker en "Stow 'n Go" sitteplasser alternativ som ikke var forenlig med en AWD konfigurasjon.
Ford Aerostar
< p> Ford laget sitt bidrag til AWD minivan arena i 1990, da det innført en lang akselavstand versjon av Aerostar med valgfri AWD. Den automatiske giganten fortsatte å tilby AWD alternativ til Aerostar bortgang i 1997. Utskifting minivans i Fords lineup, Windstar, og noen år senere, freestar, ikke har en AWD alternativ.
Andre alternativer
Mange brukte minivan modellene har mange års bruke igjen i dem.

Mazda MPV-multipurpose bil-markedsført fra 1990 til 1998 inneholdt en del-time firehjulstrekk kontroll som tillot drivere for å bytte over da de kjørte for ekstra trekkraft. Strengt tatt ikke en AWD, Mazda MPV også skilte seg fra andre minivans av perioden sin ved å være mer manøvrerbare på en kortere akselavstand og eschewing den stereotype skyve bakre døren for en konvensjonell dør. Chevrolet Astro, laget 1985-2005, begynte å tilby valgfri AWD i 1990. I 1999 fornyet auto maker sin AWD muligheten til å auto AWD, som slår inn når en innebygd sensor bestemmer mer trekkraft er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105646.html

Previous:
Next:

minivans