Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Drivstoff filtertilstopping Problemer

Noen ganger familiens bil trenger litt TLC for å holde det knirkefritt. Endre drivstoffilter er en slik gjør-det-selv-oppgave som kreves for å holde motoren i gang. Det er noen kjennetegn på at auto eiere bør holde et øye med hvis de har mistanke om et tett filter: intermitterende steiling, plutselige økninger i hastighet mens du kjører eller manglende evne til motoren for å snu. Du trenger
lommelykt (valgfritt)
Clean filler
filternøkkelen
Vis flere instruksjoner
en

Forsøk å starte bilen. Enkelt sagt, vil bilen ikke starter hvis filteret er tett full av sediment. Blokkeringen forhindrer brennstoff kommer effektivt til resten av motoren. Luft, annen nødvendig element nødvendig for at motoren skal oppspart, er også blokkert.
2

Pop åpne panseret og, om nødvendig, bruk en lommelykt for å finne drivstoff filter dekselet på din bil eller lastebil . Tørk bort crud rundt dekselet og bruke spesialdesignet filternøkkelen å overtale av dekselet. Du må trekke brukt filter fra dekselet i noen tilfeller, så har massevis av rene filler rundt for å tørke hendene.
3

Sett det nye filteret på plass og erstatte dekke. Bruk skrunøkkelen for å sikre dekselet på plass, beveger seg i motsatt retning for å skru den nedover. Vær forsiktig så du ikke over-stram til dekslet som du trenger det å være noe lettere å fjerne under rutinemessig vedlikehold som endring av olje.
4

Trekk ut på siden av veien hvis du er kjøring, og du merker at bilen ikke kan opprettholde eller oppnå hastigheter. Hvis alt annet fungerer elektrisk, sjansene er drivstoffet blir tilstoppet og kjøre videre bare bidrar til tilstopping. Skifte filter når bilens motor er avkjølt.
5

Bytt filter som anvist i tillegg hvis du finner ut at din bil eller lastebil har en liten forsinkelse før du slår over når du engasjere tenningen. Vent til bilen avkjøles før du forsøker å følge trinnene og fjerne tilstoppet filter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105955.html

Previous:
Next:

minivans