Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan å programmere en Keyless Entry for en 1995 Windstar

The 1995 Ford Windstar tilbyr fordelen av en nøkkelfri oppføring med en fem-nummer kode legges inn i tastaturet. Bilen leveres med en permanent kode, men en personlig kode kan legges i tillegg. Den personlige koden kan programmeres inn i minivan av eieren, og kan endres etter ønske, med hver ny personlig kode overstyrer tidligere personlig kode. Tillegg av en personlig kode gjør det mulig for eieren å programmere en kode som vil være lettere å huske enn den permanente koden. Du trenger
Permanent kode
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem permanent koden som utstedes av selger for ditt kjøretøy. Det var opprinnelig på en eiers kort inne i hanskerommet. Det er også fast til datamaskin-modulen. Finn datamaskin modulen ved å fjerne kick panelet på førersiden i nærheten av parkeringsbremsen. Det bør løsne lett ved å trekke fra forsiden. Det bør være en etikett fast til den med permanent koden som står på den. Hvis det ikke er der, må du ta bilen til en forhandler for å finne riktig nummer.
2

Skriv inn permanent koden med keyless entry-knappene.

3

Trykk på 1/2 knappen umiddelbart.
4

Velg en fem-nummer kode som du vil være i stand til å huske enkelt. Dette er din personlige kode. Før fem sekunder har gått, inn det første tallet i koden. Skriv inn hver påfølgende brev innen fem sekunder etter forrige nummer.
5

Tast din personlige kode eller permanent koden for å låse opp døren til Ford Windstar.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105608.html

Previous:
Next:

minivans