Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan du programmerer Keyless Entry på en 1995 Trans Sport

Første tilgjengelig i 1990, er Pontiac Trans Sport en merkevare av mini van ment å konkurrere med lignende design produsert av Chrysler Corporation. Mens den koniske styling av mini varebiler er ganske vanlig i dag, var den Trans Sport en av de første bilene til funksjonen dette design. Trans Sport var også den første mini van å tilby eksterne skyvedører, en funksjon som raskt ble duplisert av konkurrerende merker. Fjernkontrollen som utløser den valgfrie skyvedør og bilen låses på 1995 Trans Sport kan omprogrammeres av eieren om nødvendig. Instruksjoner
en

Fjern hanskerommet av Trans Sport for å få tilgang til eksterne dørlås mottaker. Med hanskerommet åpne, ta ut skruene som holder den på plass og trekk plastboks bort fra dashbordet. Mottakeren modulen er en svart boks med flere knapper.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "på"-posisjon. Ikke start bilen. På den eksterne dørlås mottaker modul, holder du nede "program"-knappen i ti sekunder. Den Trans Sport dørene låses og deretter låse opp for å signalisere at programmeringsmodus er aktivert.
3

Trykk på "program"-knappen igjen, men slipper du den. Hvis du vil synkronisere en fjernkontroll til bilen, trykker på en knapp på fjernkontrollen. Dette må gjøres innen ti sekunder, eller mottakeren vil avslutte programmeringsmodus.
4

Synkroniser andre fjernkontroller ved å trykke på en knapp på hver enkelt. Bilen vil bekrefte ved å sykle døren låses. Mottakeren vil gå tilbake til normal drift hvis ingen knapper trykkes i ti sekunder.
5

Sett hanskerommet ved å skyve den på plass og stramme til skruene utformet for å holde den på plass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105654.html

Previous:
Next:

minivans