Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan lage en minivan rullestolbrukere

Å gjøre en minivan rullestolbrukere er en multi-trinns prosess som krever en viss planlegging. Ikke alle minivans kan konverteres til rullestolbrukere minivans. Minivans må ha en senket gulvet, vanligvis slik at om lag 57 inches vertikalt, for å imøtekomme den ekstra høyden av rullestol-bundet passasjerer. Hvis van ikke har denne mengden hodet rom, kan en profesjonell slippe gulvet for å tillate konvertering. Flere trinn for minivan konvertering inkluderer feste en påkjøringsrampen og gi sikkerhetslåser for rullestol-bundet passasjer. Du trenger:
Drop-floor minivan
Tilpasset kjøretøy rampe
Drill
Eye-kroker
Tie-down kit
Tie-down spor
Show More Instruksjoner
Forberedelse
en

Fjern sentrum seter fra minivan din hvis du planlegger å bruke en side-påkjøringsrampen. De fleste minivans gir enkel sete fjerning ved å trekke opp en lås som ligger på gulvet i bilen.
2

Fjern baksetene fra minivan din hvis du planlegger å bruke en bak-entry rullestolrampe.
3

Mål høyden på minivan din fra bakken og bredden på minivan dør.
4

kjøpe en rullestol kjøretøy rampe som passer spesifikasjonene til kjøretøyet. Hvis du planlegger å installere en bak-rampe, kjøpe en rampe med forlengere å tillate det å fjerne støtfangeren.
Installere Ramp
5

Åpen enten foran eller bakdør av minivan og fjerne overflødig skitt og smuss fra døråpningen.
6

Drop øye-kroker i gulvet av bilen, i samme avstand fra hverandre som bredden på rampen du installerer. Mest produserte rullestolramper kommer komplett med tilpassede øye-kroker for å sikre rampen til bilen.
7

Fest rampen til øye-krokene bruke den innebygde vedlegg, og utfolde rampen. Mest produserte ramper kommer med en fjærmontert system for å tillate enkel bretting og transport.
Installere Tilpasset Tie-Downs
8

Mål avstanden fra fronten av rullestol på baksiden, eller plassere rullestolen i bilen og markere avstand fra forsiden av hjulene til baksiden.
9

Place et spor montering på forsiden av hjulet, og skru til bunnplaten av bilen med en drill og skruer. De fleste tie-down kits kommer med et spor montering og tilhørende skruer.
10

Gjenta trinn 2 for baksiden av rullestolen.
11

Fest tie-down stropp til sporet ved å føre inn stroppens krok inn i øyet av sporet og feste det. Gjør dette med foran og bak spor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105982.html

Previous:
Next:

minivans