Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

History of VW Vans

Volkswagen van er et ikon av den amerikanske kjørebane. Det vunnet popularitet på 1960-tallet som favoritt transport av hippier og unge amerikanere på jakt etter en måte å se verden. I populærkulturen, van i TV-showet "Scooby Doo" ble ofte antatt å være en VW på grunn av sin stil, men showets produsenter sa at utseendet var utilsiktet. Noe revolusjonerende i sin design, ble VW varebiler forløperne til moderne minivans. Ifølge selskapet, har Volkswagen bare gjort en slags van siden begynnelsen, med nye varianter som kommer ut om hver dusin eller så år. Type Innstilling

En flott liten fest Trikset er å spørre folk hva det virkelige navnet på Volkswagen van er? Etter at de snubler for et sekund, svarer at det ble ganske enkelt kalt Type 2. (The Type 1 var den populære bobla.) Van ble introdusert i 1950, men hadde vært jobbet i flere år med VW ingeniører som ønsker å perfeksjonere utseendet og design.
Den første modellen

først Type 2, som også ble kalt Transporter, inneholdt en 1131 ccm, 25 hk motor, delte frontruten, stor bakdør som gjemte motoren, og side dører som tillot folk å gå inn på baksiden av kjøretøyet. Det kunne setet et halvt dusin mennesker lett og holder omtrent 1,600 pounds av last (som inkluderte mennesker). Den ble produsert frem til 1967.
Take 2

Volkswagen introduserte en ny modell i 1968 som hadde en eneste frontrute, større motor og mer bagasjerommet. Den ble produsert frem til 1979 i Europa, men produksjonen i Mexico varte frem til 1991. Det var den siste av varebiler med den "klassiske" firkantet utseende til det.
Tredje etappe

Volkswagen introduserte en tredje versjon av van sin i 1979 at mer lignet hva moderne minivans ville se ut. Det var bredere enn den andre type 2, og for første gang, det inneholdt en skråstilt frontrute i stedet for den klassiske flatt utseende. Dens motorkraft vokste kontinuerlig gjennom 1980.
The Fourth Wall

I 1990 ble en fjerde linje avduket. Nå kjent nesten universelt som Transporter, bar van liten likhet med minibuss for 1950 og 1960, men det var en direkte etterkommer. Denne nye van var lik i stil til andre varebiler på markedet og hadde alle tilbehør tilgjengelig på andre Volkswagen-produkter.
T5

T5 ble lansert i 2003 i en rekke stilarter, inkludert en varebil utseende, normal minivan, para transport, transport og politiet vogn stil. Det er mer aerodynamisk enn sine forgjengere og har en kraftigere motor.
Andre navn

Mens Type 2 eller Transporter er det offisielle navnet på Volkswagen van, har det gått en rekke andre kallenavn over flere tiår, inkludert "Bully", som blir brukt av VW. Andre navn i løpet av årene har inkludert Splittie, den Combie og "hippie bussen."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105564.html

Previous:
Next:

minivans