Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Passasjer Van Inspeksjon Sjekkliste

Brukt for skolen ekskursjoner, transport pensjonister rundt i byen eller for å vise potensielle kunder byen din, passasjer varebiler er nyttige redskap for å frakte store grupper av mennesker på en gang. Før du bruker en passasjer van, er det ideelt for å fullføre en sikkerhet sjekkliste for å sikre at det ikke skjer noe i løpet av turen som vil holde deg ansvarlig for skader. Dekk

Utfør en manuell inspeksjon av dekkene først. Hvis de ser slitt i kantene, kan det være på tide å bytte dem, tegn på ujevn slitasje mønstre kan være forårsaket av dekk som er justert feil. Deretter kontrollerer lufttrykk på alle fire dekkene og sørge for at alle har riktig psi (pounds per kvadrattomme) anbefalt av produsenten.
Væskenivåer

Det er flere væsker som du bør jevnlig sjekke for å være sikker på at de er på riktig nivå, og for å avgjøre om de må byttes helt. Eksempler på slike væsker omfatter: frostvæske /kjølevæske, girolje, servostyring væske, vindusspylervæske og master sylinder væske. Hver utfører en veldig spesifikk og nødvendig rolle i å holde passasjer van knirkefritt, så det er viktig at du holder en oversikt over når du sist sjekket og /eller endres hver væske.
Safety Utstyr

Du bør alltid sørge for at sikkerhetsutstyret fungerer som det skal før hver kjøring. Dette inkluderer alt av sikkerhetsbeltene, kollisjonsputer, beredskap blinklyser, nødutganger og låsing mekanismer. Disse vil holde passasjerene trygt selv om noe ytre skjer med passasjer van mens i transitt.
Løse gjenstander

Selv små gjenstander som kopper eller biter av papir kan bli farlig i en farlig situasjon, gjør det maktpåliggende å sjekke van for løst rusk før du bruker den. Van bør tømmes ut ved slutten av hvert løp, men bør være dobbelt-sjekket før du tar noen andre ut i det.
Speil

alltid justere side og speil før du tar din passasjer van ut. Dette er spesielt viktig for varebiler som har flere drivere. Du bør aldri stole på speil justert av noen andre, de kan ikke matche nivået av synlighet som du trenger for å kjøre trygt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105681.html

Previous:
Next:

minivans