Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

1992 Ford Club Wagon Specs

En del av Fords Econoline serie varebiler som er fast inventar på veier og motorveier over hele USA, var 1992 Club Wagon tilgjengelig i tre forskjellige utstyrsnivåer - Custom, XLT og Chateau - og flere forskjellige motor størrelser. En overhaling av E-serien er overhengende som Ford har annonsert planer om å erstatte den ikoniske E-serien van med det europeiske utviklet Ford Transit i 2014. Motor og drivstoff Specs

standard 1992 Ford Club Wagon ble drevet av V-6 motor som produserer 145 hestekrefter, selv om V-8 versjoner var også tilgjengelig. Forskyvningen av standard motor var 299 kubikk inches. V-8 motorer hadde større forskyvninger. De var tilgjengelig i 305,1-kubikk-tommers, 353,9-kubikk-tommers, 445,5-kubikk-tommers og 457,7-kubikk-tommers versjoner, produsere 185, 200, 180 og 230 hestekrefter, henholdsvis. Alle motorstørrelser var tilgjengelig i hvert trim nivå, sperring 445,5-kubikk-tommers 180-hestekrefter motor, som ikke var tilgjengelig i Chateau-modellen. The Club Wagon drivstoff tank holdt 35 liter blyfri bensin.
Transmission og batteri Specs

Club Wagon er standard girkasse var en fire-trinns automatgirkasse med overdrive. Overdrive tillater en annen girutveksling over det høyeste giret, til bruk i spare drivstoff når du kjører med høy hastighet. The Club Wagon hadde en 95-amp dynamo og en 72-amp batteri. Den hadde en limited-slip differensial.
Styring, fjæring og sikkerhet Specs

Heavy duty støtdempere ble installert på begge settene med hjul, som hadde P235 /75PR15.0 BSW AS dekk foran og bak. En full størrelse reservehjul ble gitt. Den forstillingen hadde en anti-roll bar som standard.
Interiør Specs

maksimal kapasitet på Club Wagon var 12, med bøtteseter foran og sittebenker i baksetet. En utvidet versjon av Club Wagon som hadde en kapasitet på 15 var tilgjengelig. Alle versjonene hadde klut sete trim, men bare de XLT og Chateau modellene kom med tepper som standard. Front luft og bak air condition og oppvarming var tilgjengelig som alternativer på Custom-modellen og var standard på de XLT og Chateau modeller. Alle modellene hadde tonet vinduer som standard;. Custom og XLT ble utstyrt med lett farget vinduer, mens Chateau hadde tung missfarging
Dimensjoner

Alle tre modellene hadde samme dimensjoner. Alle hadde tre dører, og målte 211,8 inches i lengde, 79,6 tommer i bredden og 80,9 inches i høyden. Alle tre modellene hadde en akselavstand på 138 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105924.html

Previous:
Next:

minivans